Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Bu gün akşam 22:00 civarı Alanönü civarı,devlet hastanesi yönünde yolda 3 bisikletli yanyana sürüp yolun yarısını işgal edip onların yüzünden başka bir araç tarafından sıkıştırılıp beni güç duruma düşürdükleri için teşekkür ediyorum..sağolsunlar kulaklarını çınlattım...biri yol bisikletli kafada kask hak getire..ama önde ledli flaşörleri vardı allah için...kendilerince şov yapıyolardı zatlar...sonra eskişehirlerli bisikletçi arkadaşlar ağlar trafikde bize saygı göstermiyolar diye.bisikletçininde magandası varmış demekki...

Hep tek takılmakla ne kadar haklıymışım...
Bunlar bide perşembe gezisinden dönen arkadaşlarsa vah halimize.

Bundan sonra tavrım çok farklı olucak,bu zatlara

@mazhar

sayın abim perşembe akşamı tur yoktu eskişehirde kızılinler gezisi ben katılmadım ama başlangıcına gittim çarşamba akşamıydı.dün akşam gezenler belki yine forumdandır tanırız ama turdan dönüş değildi orası kesin.

Dün gece saat 12 sularına doğru o yoldan 6 kişi geçtik acaba birisi bizimi kastediyor ayrıca yolda trafik bile yoktu o saatte şahsen benim yanlış bir hareketim olmadı

@mazhar

Perşembe Akşamı Turu yapılmadı,bunun yanında trafikte aktif olarak bisiklet kullanan bir kişiyim bu tarz kişiler gezilerimize gelmiyor, gelmeyecekleri de aşikar. Bunun yanında bisikletli olarak alanönün'de orada burada yaşadığımız tonlarca olay var.
Malesef trafikte kıçı kırık bir araç alıp kendini dünyanın hakimi sanan tipler var, sözüm meclisten dışarı. Bisiklet kullananların yanında, şöförlerinde eğitilmesi, ehliyet almadan önce psikolojik testlerden geçmesi kanısındayım.

http://image5.***************/photos/91/31/71/7913171_pzp.jpg
bianchi diablo modelli biisikletim kırmızıtoprak mahallesinde çalınmıştır görenlerin 0554 839 0266 nolu telefona bildirmesi insanlık namına rica olunur bisiklet te ön tekerlekte hem disk hemde normal fren var dı ayırt etmeniz için

@ramazanzerey

geçmiş olsun.. evet arkadaslar bunu bari bulalım!! bu bısıkletın ayırd edıcı ozellıklerı var..

dostum yarın kesınlıkle sabah erkenden tepebasındakı bit pazarına git derım eskısehır netı takıp et oradan da satıs verebılırler.

Kentten kaçış olarak planlanan gezimizde bisikletliler derneği üyelerine, pab temsilcisi ve üylerine, inönü'de karşılaştığımız ve şahsım adına tanıştığım, eskişehir'e kadar beraber döndüğümüz estid üyelerine bu günkü gezimizi renklendirdikleri için teşekkür ediyorum. Yaklaşık 94 km yol kat edip, yüzüp, ardından inönü mağralarına tırmandık. Tekrar teşekkürler.

Katılıyorum , beraber pedalladığımız bütün bisiklet severlere teşekkürler renkli bir gezi oldu yeni kişilerle tanışmakta çok güzel , ıslanmadan paçayı kurtarmak paha biçilimez :D

@Barış Birlik

:Skull-175 gelen inönü gezisinde en az 2 saat havuzdasın barış, bakalım nasıl kuruyacaksın :) :Skull-175

Derneğimizin düzenlediği geziler devam ediyor
bu gün saat 21:00'de Adalar Migros önünde buluşuyoruz,
ardından kısa bir konuşma, grup halinde bisiklete binmenin nasıl olacağını, grup liderliğinin, başı çekmenin, ne olduğunu ve yaş konusunda bir az konuşacağız.
ardından Kızılinler yada aynı mesafede bir yere gidip gelip bu gezimizi sonuçlandırmış olacağız.

Eskişehir kısmından ses seda yok bari birşeyler olsun. pazar günü sabahtan arkadaşlar inönüye gitti öğlende barış ile ben katıldık önce havuz keyfi sonra mağaraları dolandık ufak bır kac resım paylaşmak ıstedım katılan herkeze teşekkürler.
(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
eskiden yaz tatili gelsin diye beklerdim şimdi tam tersi sizinle olmak vardı ya uff ...ferhat abi tayt giymem diyordun :) yakışmış...

@Taner Rona

dışarı gıymem içime gıyerım dıyordum evet :) kaprıyle havuza gırınce tayt dışa kaldı :) ama eskişehire girişte kaprıyı gecırdık ustune pazartesı yada pazar gunude musaözu dıyoruz ınsallah bagaj aldım da kullanayım bıraz :)

Geri