Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
bu pazar buyuk bı aksılık olmazsa porsuk barajı gezısıne katılacagız en azından 2 yol bısıkletcısı olacagız

ben anadolu üniversitesi öğrencisiyim birinci senem, izmitliyim ve izmitte bisikletliler derneği olarak sürekli geziler düzenliyorduk.. burada da bisiklet grubu var mı acaba?

tabiki de var facebookdan da detaylı olarak bakabilirsiniz grup ismi = eskişehirli bisikletçiler bisiklet grubu şeklinde facebook'dan aratırsanız ulaşabilirsiniz

"eskişehirli bisikletçiler" diye ararsanız gruba ulaşabilirsiniz. geçen pazar günü gezi düzenlendi hem faceden hemde forumdan haber verildi:in:

@ozan çolak

sezon yeni açılıyor. bundan sonra yapılacakları duyuracaklardır.
biz organize edelim biz duyuralım icabında :) ;)

anadolu universitesinde tanidigim uc kisiyle beraber sende dorduncu oldun sanirim "kenhill"li.. ismini bilemedigimden,idari bilimlerdesin sanirim,bisikletini goruyordum,kirmizi-mavi atalanin sahibi benim, okul cercevesinde toparlayamaya calisiyorum bisikletle ilgilenenleri..

ya jep ben şehir dışındayken yapmayı planlıyorsunz böle şeyleri bu hafta sonu kayseri deplasmanına gıdecez yav :D

antrenman saatlerim uygun olursa ve yola çıkış saatimiz erken olursa ben gelirim akşam 5 te işte olmam gerekiyorda

size hayırlı pedallar kardesım mıllı takım kampına ben ıse antrenorluk kursuna gıdıyorz 14 kadar olmayacagız ama gelınce bı organızasyon yaparız

Demokratik bi ülke....
ama yazdığımız şeylere bile sansür konulmuş burda herkes d bisikletinin reklamını yapsın kimsenin sesi çıkmasın biz m bisikleti deyince 20 gün bisiklet foruma gireme.Tamam facebooktaki sayfayı söylediğim için suçlu olabilirim(-ki değilim) bari m bisiklet yazınca sansür koymayın
********* bisikletten saygılar (ANLAYANA)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@Serkan Çelik

Serkan Çelik bey şansınızı çok fazla zorluyorsunuz.

Forum kurallarını hatırlatarak size özel mesaj ile, kimsenin görmediği yerden forum kurallarını hatırlattım.
Forumumuzun bir sponsoru olduğunu ve başka bisiklet firma reklamlarını facebook üstünden yapmayınız yapacağınız paylaşımları facebook linki vererek lütfen yayınlamayınız, eğer çizimleri yayınlamak istiyorsanız, facebooka yönlendirdiğiniz yerdeki çizimleri, direk buraya atınız diye rica ettim.

Karşı mesajınızda, ben facebooka attığım çizimleri burada paylaşamam deyip, sildiğimiz facebook linkini gözümüze sokar gibi gene yayınladınız..

Ve bu link direk şehrinizdeki bir bisiklet firmasının reklamını içeren ve o bisiklet firmasının linki.

Sizi ilk olarak 3 gün yasakladık. Sonra gelir gelmez, bir daha aynı linki verdiniz uyarılarımıza rağmen, Bunun üzerine 7 gün yasaklandınız.

Bu siteye üye olanlar, paylaşımlara bakanlar, paylaşımları bu sitede görmek isterler . Yoksa herkesin facebook gibi başka sitelerde de üyelikleri var. İsteyen direk gider facebooktan bakar. Ama buraya paylaşımları incelemeye gelmiş bir üyeyi, hiç bir paylaşım yapmadan direk facebook sitesine yönlendirip, bir başka bisiklet firmasının linkine yönlendirirseniz, bu forum kuralına da aykırıdır, burada paylaşımları incelemeye gelen bir üyeyede saygısızlıktır.

Eğer bu şekilde başka site linki vererek ve yukardaki gibi, tek bir mesaj daha atarsanız süresiz anında yasaklanacaksanız.

Hem haksız, hemde güçlü diye buna denir.

Buraya yazınca da, herkes olayı bilmediği için, masum üye yasaklandı diyor.

Bu burdan size son uyarıdır.

selamlar bisikletimi yeni aldim anadolu üniversitesi ögrencisiyim geziye katilmak isterim fakat ne gerekli bilmiyorum ...kask ..pedlitayt falan yok onun dışında yorucu olurmu dedigim gibi yeni oldugum için ...ama halisahadan kondisyon var..:)

Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı Esbike kapımız herkese açıktır her pazar düzenli olarak gezi ve turlarımız oluyor.Diğer günlerde antrenman yapıyoruz. www.esbike.org sitesinden iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Benim amacım reklam yapmak değil efor bisiklet vs bunlardamı sponsor onlar yazılınca hiçbişi olmuyo ben yazınca yıldızlı uyarı
Masum üye yasaklandı değil bunu sadece bana yapmadınız ben biliyorum başkalarınında başına aynı şey geldi sadece masum üye ben değilim yani...

Geri