Scudo Sports

Eskişehir

pazar günü orda olacağız arkadaşlarımla büyük bir ihtimalle gene çünkü talebeyiz ne olacağı belli olmuyor :)

Scudo
arkadaslar pazar gunu pazar gunu dıyoruz ama tarıh belırtelım lutfen,ben sımdı bu pazar hangı pazar anlayabılmem ıcın butun sayfaları okumam lazım :D lütfen tarih yazalım...

ben dde gelmek istiyorum rıdvan arkadaşımla... ama bi sorun var :) bizim bisikletler dağınık halde :) toplama çalışmaları var o yüzden bisikletsiz gelsek problem olur mu ?? :)

çevre sağlık derneği arkadaşlar burdanda efrahim abiye slmlar

27/02/10 günü eşime bisiklet aldık :)
28/02/10 günü de havaya çok aldırış etmeden dışarı çıktık..
iyi ki de çıkmışız, Onvak hastanesinin hemen karşısında evimiz, bulvardan Kütahya yoluna çıkıp koçtaş'a uğradık, sonra aradaki yolu kullanarak esparkın yanından geçip kızılcıklı'nın ara sokaklarından (başak simit fırını karşısı Hüseyin Bayan Kuaförü) birinde çalışan dostum Bülent'i ziyaret ettik. biraz lafladık ve eve döndük..

iyi ki bisiklet almışız ve iyi ki pazar günü dışarı çıkmışız..
ne kadar antremansız kaldığımı, bisikleti ne kadar özlediğimi farkettim :)

pazar günleri ve havalar iyileştiğinde akşamları bulvarda eşimle ufak ufak turlarız..

mesajımın altındaki (imzada) linkten konuyu inceleyebilirsin..
fotoğraf ekleme ile ilgili konuyu kastediyorum :)

@Murat CER

Bence de:in:
Bisikletim Ayvalık'ta ben antremanı orada yapar hazır yetişirim size.:D

teşekkürler..çok iddialı bir bisiklet değil, zaten biz de çok iddialı değiliz bu ara :) spor yapmış olmak yeterli ;)
p.tesi akşamı da (01/03/10) 10km. falan bisiklet sürdük..
böyle böyle devam :in:

@seker26eses
Atatürk bulvarını tercih ediyorum, eşim biraz panik yapıyor bazen, kaldırım/bisiklet yolunu kullanabiliyor. gündüz bu akşam çıkmak için çok niyetlendik ama işten çıkıp eve gelene kadar yağmur yağdı. Nasip bakalım.

biz de kısa zaman sonra kaldırım/bisiklet yolunu kullanmayı bırakırız sanırım. bisiklete bindikçe özgüveni artıyor, kalabalık trafikte daha rahat olmaya başlıyor.

Bu hafta cumartesi de dahil hava bisiklet için çok uygun olmayacak gibi görünüyor.pazar günü hem işle hem de hava durumu durumu ile igili sorun olmaz ise hem mesafe hem de süre olarak biraz daha fazla bisiklet kullanırız diye umuyorum. 25-30km yaparsak bizim için iyi bir sezon başlangıcı olur.

Geri