Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
abi ferhatın bisikleti tamamen sayayım sana parçaları benim evde duruyor bisiklet şöyle

deore göbek rıgıda cember twain teller
2007 kron xc 1000 kadro
rst gıla masa
alıvıo vites kolları
avid fr-5 fren kolları
amoeaba borla gidon
alivio aynakol
xt ön attırıcı
xt arka attırıcı
acera ruble
xt zincir
acera fren bacakları
scs pabuç
vitra boynuzlar
amoeba sele borusu (karbon)
selle royal sele

benim de aldığım yeni parça var

xD XT dual fren vites kolları
arka göbek ruble ve zincir,arka vites değiştiricem bir süre sonrada ayna kol ve ön vites

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
@phoenix33

hallettim ben o meseleyi :) :) canavar oldu maşallah :)

bu pazar bize uyar diyecektim ki rıdvanın dershanesi 1de :)
ılıca turuna gideriz belki dedik ona da yetişme ihtimali çok düşük sabah beraber bişeyler yaparız belki sizin turunuzda bol eğlenceler :) :)

bu pazar bir tur düzenliyelim şehir içinde oturup biyerlerde çay içeriz geçenki gibi

bisikletimdeki arıza nedeniyle gelemiyecem büyük ihtimalle pazar günkü geziye:(

Bugün Hasan Polatkanda bir ekip yola koyulmuştu. Çok yakında bisikletimi alıp yanlarına katılmak istiyorum. Hele en arkada giden Scott markadan çıkan ses mest etti beni :)

bizim arkadaşlarla okulda sınavlar var hafta sonuda dershaneydi oydu buydu bir tek pazar günleri saat 1den itibaren boş olabiliyoruz o yüzden biraz sıkıntı oluyor

@mertcan gölge

evet her zaman geziler sabahtan oluyor :( katılıyorum mertcan kardeşime sıkıntı oluyo :(

Arkadaşlar ben eskişehirde öğrenciyim.700 tl ye kadar bir alabileceğim tavsiye edeceğiniz dağ bayır çamur dayanacak bir bisiklet tavsiye etmenizi istiyorum.Bu arada gruba dahil olmak istiyorum bu google group falansa yönetici arkadaş beni ekleyebilirmi lütfen hsnbzk@gmail.com.

@hasan bozok

hoşgeldiniz gurubmuz kendi çapında ufak bi arkadaş gubudur :D tabiki katılabilirsiniz kron sedona salcano öneririm

@hasan bozok

cok guzel scott lar satılıyor forumda takıp et derım 850 -900 satıldı ıkı tanesı gozumun onunde sıkışan yada acelesı olan olunca anında verıyor 700 veren 900 de verır scott al mutlu ol bence yanlız o fıyatlarda cok durmuyor bır kac gun ıcınde gıdıyor sureklı takıp et senın dedıgın fıyatlardada cok ıyı bısıkletler satılıyor tek tavsıyem acele etme takıp et ne ıstedıgıne ıyı karar ver sonradan habıre sunuda degıstıreyım bunuda yukselteyım olayına gırmıyecegın bırsey olsun yoksa sonu yok habıre bısıklete çalışıyorsun

öncelikle sa arkadaşlar foruma yeni katıldım bende eskişehirliyim ve bir bisiklet alıp aranıza katılmak istiyorum şöyle ikinci el 200 tl birşey ddüünüyorum satan varsa mesajlarınızı bekliyorum iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
aman salcano alıpta başınızı yakmayın arkadaşlar benden söylemesi

Geri