Scudo Sports

Eskişehir

@Salih Çoban

kardesım hastayım ya felaket grıp olmusum ıns cumartesıye kadar gecer hiiii cumartesı yada pazar benım ıcın farketmez her turlu gelırım gezıye

Scudo
hım tamam abı gecmıs olsun gercekten uzuldum , yapabılecegım bısey var mı ? bu arada gezı cumartesı 12:30'dan sonra olursa her turlu varım ;)

Yalnız Gezıde Fazla Acılmayalım Bu Onceden Planlanırsa Ona Gore Gelecegım Fazla Kondusyon Bende Yok xD

abi musaözü ne gidersek gidiş geliş toplamda 55-60 km eder yanlış hatırlamıyorsam... yavaş yavaş dinlene dinlene gider geliriz

abi size nasıl uygunsa o saatte çıkarız... illa cumartesi gidilecek diye bişey de yok pazar günü de olabilir... hava kararmadan dönebilmemiz için öğleden sonra saat 1..2 gibi yola çıkılırsa iyi olur...

Olabılır Ben Henuz Reşit Değilim
: ) O Yuzden Aksam VeLıLerıme soRup ızın aLacagım ona goRe kesın donecegım bıRde metehan abı ben yol kıralarım gezı ıcın yada saglam bır mtb benım bısıkletı bılıyorsun senCe nereden kıralıyayım ? yada gerekmez mı ?

napcan kıralayıp salla sen arka amortısoru sık yeter bı yıka be kardesım su bısıkletını yav:D

Yha VaLLa Vakıt Yok Yıkasamda Hemen Kırlenıo Abı Bırde Benım Bısıklette Bır Sorun Var Anlamadım Tam Ne Oldugunu On Amorsıtorde Onu Nasıl Halledecez Bısıkletcıye Gıttım Daha Bakmadan Degıstırcez 20'den Baslıyo Tarzında Bısı Dedı Cok Sınırlendım ;) Sen Musaıtsen Bı Baksan Yapabılecegımız Bısey Varsa Yapalım Yoksada Artık Para Bırıktırıp Alırım Bıseyler ;)

Abı Cuma Gunu Cok Gec =) Bugun Baksakda Ben Almam Gerekırse Haftasonuna Kadar Ayarlarım Amorsıtor Ama Bugun Musaıt Degılsın Sanırım ? Benımde Cuma Gunu Okuldan Sonra Dershane Ve Ozel Ders Var ? :S

ozaman yapcak bısıy yok be oglum vısnelıktekı bısıkletcıye bı gıt bakam ne dıyecek olmadı cumartesı kıralarsın

@Muhammed PINAR

Düzenleyen Ben Değilim Fakat Son Olarak Cumartesı 1 Gıbı Gorunuyor..Fakat Aksam Hava Kararmadan Nasıl Buraya Gerı Donulecek Onu Bılmıyorum..

Geri