Scudo Sports

Eskişehir

@serkan TAŞAR

bu aralar foruma pek takılmadığımdan görmedim konuyu. alıntı yaptığın kısmı da baya bi önceden yazmıştım. Havalar iyi olduğunda ve resmi tatilse birşeyler yapabilirz. Öyle bir durum olursa haberleşiriz elbet. Kış sezonu malum pek mümkün değil eskişehirde. En son Bursa'ya gitmiştik 4kişi, afyon bizim de planladığımız ama gidemediğimiz bir yer. Çok albenisi yok, Bursa yönü gibi yeşillik değil ama gideriz.

haberlerşiiz yine, doktorlarda falan da denk geliriz elbet

Scudo
:in: :in: metehan abi yine musaözüne gidelim istersen? :) yalnız bu sefer yol lastiklerini takmam lazım

ok pazar olsun :in: hava tahminlerine göre pazar günü yağmur görünmüyo (parçalı bulutlu, yer yer güneşli) :D bu pazar yapalım şu geziyi !:cool:

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
geziler bölümüne konuyu açıyorum o zaman :) bu bölüme pek bakan olmuyo ne kadar kalabalık o kadar iyi :D

İlk önce hoş geldin kardeşim. Sen söyle dışarı çık bıraz dolaş çevre edin bak gör daha ne kadar çook seviceksin :)

Sa abi. Biz bir grup arkadaş neredeyse her akşam dışardayız :) yağmur,kar,çamur farketmiyor ulaşabilirsen hergün gezebiliriz. Hep çarşı olmuyor :) değişik yerler gezip görmek istiyoruz bizde bi aktivite içinde olabilirsek çok iyi olur.

Vee arkadaşlar kış sonunda geldi çattı. Yağmur olsun güneş olsun kar daha gelmedi ama bekliyoruz.
Bu kış aktiviteler bekliyoruz abilerimizden eğer aktivite olursa ben katılıcam birçok arkadaşımızın da katılımlarını bekleriz..
Ayrıca değişik aktiviteler olupta haberimizin olmadığı çok oluyor.Buna nasıl bir Çözüm bulabiliriz..?
Şimdiden teşekkürler hepinize.

Merhaba bende Eskişehir'e yeni geldim. İstanbuldan buraya taşındım.

Haber verme işini

1. Önce bu forumda tüm aktiviteler tek başlık altında toplanmalı böylece sürekli up olacaktır. Sen şimdi açmışsın. Başlığı Eskişehirdeki Bisikletliler diye değiştirirsen daha uygun olur. Tüm gezi turlar burada yapılır.

2. Ayrıca kişilere haber verme aşamasına gelindiğinde ise bir google, yahoo grubu kuralım. Google groupsa mailin ne olursa olsun farketmiyor. Mailin kullanıcı adı oluyor bir de şifren oluyor bitti. Bir etkinlik olduğunda ordan tüm kayıtlı üyelere mail ile gidiyor. Son bir ihtimal facebook olabilir. Facebookun iyi yanı arkadaşlarda yayınlanan foto ve haberleri paylaşarak onları da davet ederek daha çok kişi katılması sağlanır.
Google Groups + Facebook çok iyi olur. Foto yüklemede sorun olmaz. direk bu sitelere ekleriz. resim paylaşma sitelerine gerek kalmaz. Daha güvenli olur.

Bilen bilir gerçi fazla söze gerek yok. Memnuniyetle yardım ederim.

Ayrıca ESBIKE diye facebookda grup var orda da olabilir. Bilemeyeceğim.....

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
Yapılan Gezi'ler Tanışma Kısımlarında Kararlaştırılıp Gerekli Kısma ( Şehiriçi Gezi Ve Tur Duyurularına Açılıyor . ) Oradan Takip Edilebilir .

Yaksanlar..

Geri