Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
cumartesi saat 1 de osmangazi üniversitesinin ordaki migrosun (petrolün) önünde buluşuyoruz diyelim mi o zaman :) ............ bu hafta sonu avlakkaya tarafına da bi gezi düzenleniyormuş. fakat aramızda yol bisikletli arkadaşlarımız olacağından ve avlakkaya tarafına daha önceden gitmiş biri olarak yol bisikletiyle gitmenin ne kadar imkansız olduğunu bildiğim için avlakkaya gezisine gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. gerçekten görülmeye değer çok güzel yerler var ama bize asfalt yol lazım.

göztepede oturuyorum 19 yaşındayım öğrenciyim mtb kullanıyorum (castello mustang) hafif bi bisiklet olduğunu söyleyemem ama çok sağlam bi bisiklet... bizzat kent ormanın her parkurunda, avlakkaya ve bozdağ civarlarında en dik ve sert inişlerde test etme imkanım oldu. sonuç perfect !!! :)

inş. olur abi.... bu arada geziye katılacak arkadaşlar kendi güvenlikleri için kask eldifen vs. getirirlerse iyi olur. cumartesi 13.00 da görüşmek dileğiyle

yol bilgimi tazelemek adına bugün kuzenimle musaözüne gidip geldik... yol buyonca asfalt yoldan gidiyoruz... 13.30 da yola çıktık 15.00 da göletin oradaydık bu arada göletin oraya giriş ücretliymiş kişi başı 2 tl... biraz oyalandıktan sonra geri dönüşe geçtik.. saat 16:40 ta osmangazi migrosun önündeydik... kısacası gidiş geliş sadece yol 3 saat sürdü... ama biraz yüksek tempoyla gittik... yarın bu gidiş geliş 4 saat olur... bi saat te göletin oralarda oyalansak toplam aktiviteyi 5 saatte tamamlarız... hava kararmadan eskişehire dönmüş oluruz... isteyen yanına yiyecek bişeyler alabilir çünkü o gölet manzarasını görünce insan direk acıkıyo :) yarın görüşmek dileğiyle...

cumartesi katılamayacağım köye gideceğimden dolayı...

pazar gelebilirdim ancak o gün de bir işim çıkmaz inş.

eveett... gezimizi tamamladık. sorunsuz güzel bi gezi oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... en kısa zamanda yeni aktivitelerde birlikte olmak dileğiyle;)

:) benı beklesenızde guzeLdı xD bır daha oLsun : ) ama bu sefer 50km degılde 70-80 km :)

aktiviteleri şehir içi tur ve organizasyonlar bölümüne yazarsan katılm daha çok our .Sevgiler bol pedallar

Birde gezilerin tarihlerini saatini yaz ona göre herkes hazırlıklı olur.1 kasım pazar günü organizasyon yapalım

Bakacagız Sımdılık Bırseyler Yok Gıbı ;) Ama Bayramdan Sonra Olabılır .. : )

meraba arkadaşlar. ben yeni üye oldum foruma.
eğer haftasonlarıyla ilgili planlarınız varsa katılabilirim.
bi plan varsa ve belirtirseniz sevinirim.
görüşmek üzere herkese kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
Geri