Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Serkan Çelik

Aramızdaki yazışmayı noktası virgülüne yayınlıyorum.( sadece facebook link ve bisiklet firması editlenmiştir. . ) Resimleri atamadığını değil koyamayacağını yazdın arada çok fark var.

Hem haksız hem güçlüğün buraya kadarmış Güle güle. .

@Serkan Çelik

Yukarda alıntısı yapılan Kron bölümündeki konunuz kaldırılmıştır.

Face book a koyabildiğiniz çizimlerinizi lütfen forumada koyarsanız paylaşımın anlamı olur.

Facebookla bir ortaklığımız yoktur.

İyi forumlar.

Zaten facebookla bi ortaklık kurmaya çalışmıyorum.Ayrıca bizde çizimleri izin alarak sadece o grupta yayımlıyoruz bisiklet foruma koyamam.Niyetim görmek isteyen arkadaşların facebook sayesinde görmesiydi ....

2 kişi katılabiliriz %40 sabah sa (1den önce) %60 :)

tabi diğer arkadaşa da sormak gerek :)

bize uyar tabi yarın vites takımını ayarlarsak hava da iyi olursa neden olmasın:)

yarın bir kaç arkadaş daha katılırsa aramıza güzergahı belirleyip pazar gününü güzel bir şekilde geçiririz umarım iyi forumlar;)

galiba muhammed pınar arkadaşımız hariç kimse yok neyse bizde sonra düzenleriz geziyi:(

tabii ki..
Gerçi ortada bi şey yok ama :(

Bu hafta deplasmanda maç da yok ama nerede bu Eskişehir'li kardeşlerimiz aklım ermedi.

aynen bir gezi yapıyım dedim bir kişi hariç kimseden ses çıkmadı havalar böyle güzelken nerde bu millet

:) esbike ın gezisi var ben katılmayacağım ama düşünürseniz gidebilirsiniz....

pazar günü kızılinler'e giderken 5-6 kişilik bir grupta aynı yöne hareket halindeydi!?

ali abi biz 3 arkadaş gelebilirizde ferhat'ın bisikleti tamamlanmadı tam olarak % 95 gibi bir şeyde çok az kaldı tüm parcalar hazır sadece toplanıp ayarlar yapılcak yani bu pazar gününe kadar ayarlayabiliriz ferhatıda ama saat 12.30 da dershaneden cıkıyoruz en erken saat 1 gibi falan gelebiliriz dershane durumu falan var 1 de herhangi 1 yerde buluşacaksak gelebilirz 3'ümüz :)

vay be baya varmış eskişehirli arkadaş.gezilerdede bu katılımı bekliyoruz arkadaşlar

benim haftaya sınavlarım var ondan sonra gezilere tam gaz devam.gerçi kimse gelmesede kendim 3 günde bir kızıninlere felan gidiyorum ama yanlızda biryer kadar.sonunda bisikleti bitiyor ferhatın nasıl bişey oldu merak ettim:)

Geri