Scudo Sports

Eskişehir

Herkese merhaba ben de bugün bisikletimi aldım.Sedona 2009 761.İşim dolayısıyla turlara katılamam belki ama sağlam arkadaşlarla zaman oldukça ve uydukça uzun yollar yapmak isterim.Saygılar.

Scudo
S.a kardesler bnde esk den bmx almak istiyorum ama para yoq xD o yüzden normal bisiklet le tks yapcam kımsenın yapmıcanı biliyorum ama yinede şansımı deniim dedim :D Para bitti bmx gitti

@semih adanır

Selam Kardesım Normal Bır Bısıklet Derken Kastın Nedır ? Markası Modelı Yaşı Özellıklerı Ws ?

arkadaşlar önümüzdeki cumartesi veya pazar günü, günübirlik gezi planlıyoruz. asfalt yoldan gidiş geliş yapılacak çünkü aramızda yol bisikletiyle katılacak abilerimiz var. musaözü tarafına gidebiliriz, tabi bu benim fikrim. sizlerde gitmek istediğiniz yerleri yazarsanız nereye gideceğimizi kesinleştirip bu geziyi gerçekleştire biliriz. katılımlarınızı bekliyoruz:rolleyes:

@Bilal Kurnaz

yha ben afyona gitmek istiorum nasıl yapıcaz afyona bi bisiklet gezisi düzenleyelim lütfeeeeeeeen

@Alper Taşcı

b.boy_kral@hotmail.com eklersen knuşuruz bnm yaş 18 benimde grubum yok ama bulursak bikaç kişi toplarnır küçük bi grup kurarız şehirdışı takılırız ne dersin özellikle afyona bisikletle gitmei çok istiorum ...

Merhabalar Kendınızın Yasını Nerede Oturdugunuzu Okuyorsa Nerede , Calısıyorsanız Nerede Calıstıgınızı,Bısıklet Olarak Mtb Mı Yoksa Yol Mu Kullandıgınızı Bısıkletınızın Markasını Falan Soyler Mısınız ? :) Tanısma Amaclı

afyona gıderızde kımse kaldıramazkı okadar yolu sen gezıye gel bı tanısalım bakarsın beraber kacarız su an kımın nasıl oldugunu bılmıyoruz
her kez cumartesı mı musaıt pazarmı musaıt soylesın ona gore ayarlayalım :D

Cumartesı 12'den sonra ıyı benım ıcın.. antremana cıkabılırız arkadas geLırse ? ( Bugun )

@Salih Çoban

aynen mesela ben odun pazarında oturuyorum 22 yasındayım ve lısanslı yol bısıkleti sporcusuyum ayrıca antrenorluk kursuna gıttım.

Geri