Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
size iyi yolculuklar. bozüyük inegöl arasına dikkat bazı yerlerde bisiklet direk yola girmek zorunda kalıyor. yani emniyet seridi yok oralarda azami dikkat edin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Umut Palabıyık
Aranıza Eskişehir'den katılıyorum .Adım Ozan:) Uzun süredir bisiklet üzerindeyim.Şu anda iki bisikletim var birisi Umıt Black Hawk diğeri Bianchi Focus.Yollarda görüşmek üzere...

ben de ugur abi sonunda tam ekipmanlarım ile katılacağım kask da aldım :)

beraber katılmak dileği ile...

allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah bundan sonra sürekli katılıcam ya bugün az bi işim çıktı gelemedim :S

gidilicek yer görülücek mekan hiç fark etmez önemli olan pedallamak katılmak isteyen arkadaşlar warmı acaba?

muhammetcim her akşam çıkıcaz oke? saat falan nasıl uygun olursak ona göre bi ayar çekeriz yani haberleşiriz başka kim gelicek?_

apartmandan bir arkadaşım tatilden geldiler yeni :)

bugün bayağı bi yordum onu ama akşam çıkarız dedik birazdan çıkarız şöyle bir turlamaya ramazan ayı da geldiğinden iftardan önce pek çıkmayalım dedik kendimize far bakıyoruz bu aralar :)

8:30 da çıkarız vişnelik taraflarına doğru gideriz sanırım...
devlet hastanesinin orda oturuyoruz eğer siz de çıkacaksanız bir yer söyleyin oraya gelelim...

((not: arkadaş 14 yaşında ben 15 :) ))

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
@Muhammed PINAR

akıl yaşta değil baştadır pff ya keşke daha önce msj atsaydın ya şimdi oraya gelmem için biraz hazırlanmam gerekicek

Geri