Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Salih Çoban

şu an da sadece ben warım ancak diğer gençler gelmiyorlar katılırsanız akşam uygun saatve yerde buluşabiliriz

Bu Aksam Dırek Yola Cıkamam YurtDısından Gelen Mısafırlerı Gonderecegım O Yuzden Musaıt Degılım..Sızın Yasınız Ve Bısıkletınızın Modelı Nedır ?

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
uğurcan abi o ağırlaştırılmış antrenmana saat kaçta çıkıyorsunuz bu gün sina ile size katılmayı planlıyoruz ... bizim konüsyonlar malum biliyosun :) sorun olmaz diye düşünüyorum... yer ve saat verirsen gelebiliriz selamlarla...

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
@Salih Çoban

20 yaşındayım bianchi orion ds kullanıyorum zincirlikuyu mevkiinde oturuyorum :) sorun deil ne zaman uygunsanız çıkabiliriz...

yol bisikletımle nerdeyse hergun antremana cıkıyorum takılmak ısteyen varsa buyursun gelsınn:D saglam antreman olur:D

odunpazarında oturuyorum antereman olarakta hasanpolatkan kutahya yolu bozuyuk bozdag falan ama su an antremansızım polatkan ve kutahya yolu yeter sımdılık :D

arkadaslar ramazan bitiyo ben ve kardesim ciddi antreman yapacak birilerini arıyoruz gelmek isteyeb olursa kucuk_seker26@hotmail. adresinden ulaşabilirsiniz:) :)

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
Ciddi atreman demek

Antremana çıkıpta sırtına yarım ekmek döner ve kutu kola almayan, Yolda geçen çoluk çocukla yarışmayan ve Arabalara tekme atmadan güzel ve huzurlu bir antreman demek =)

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
@yusuf karaca
Özgeçmişinde bi benden bahsetmemişsin.:eek:

anadolu üniversitesi' ni kazandım ve ben de artık edirneli bisikletçi değil eskişehirli bisikletçi oluyorum;)

Geri