herkese slm ben de siteye yeni girdim bisikletimi yazmayı unutmuşum corratec motıon war bendede abi bisiklet çok zewkli bi olay ya artık bunu insanlara aşılamamız lazım hele de ankarada
verdiğim linkte yusufeli-Artvin yarışı ile ilgili bilgi ve resimler var. dizim iyileşince dağlara cıkmaya devam
yarış parkuru gercekten zordu. gidiş gelişli yollar evlerin içinden gecen yerler vardı. ve parkurda bir eşşek vardı hayvancağıza ben dahil bir cok yarışçı çarptı. 40 , 50 cm'lik yol sol tarafı 4 metre yükseklikte bahçe sağ tarafı adım atmanın dahi zor olduğu kayalık ve burası kumlu toprak lastikler yeri tutamıyordu bile. yarışın bir kısmıda kaktüslü alandı. bir cok kişi ya yarış içinde yada yarış dışında lastik patlama derdi ile uğraştı bunlardan biriside yarışı 2 turda 3 . olarak kosarken lastiği patlayan ilkcan oldu maalesef. 2 kişi kolunu kırdı. yaralanan bircok sporcu oldu bunlardan biride ben oldum ayris isimli elit bayan yarışçı iniş yerinde dengesini kaybetmiş toparlanıp aşağıya düşmemeye calısırken eğimli yola ben geldim 2 secenek vardı ya ayrise carpacak ikimizde bahceye düşecektik yada ben bisikletten kendimi sağa kayalıklara atacaktım bende kendimi sağa attım ve dizimi sakatladım yarışıda o şekilde 3. tamamladım. benim arkamdan gelen biride ciddi bir şekilde yaralandı onun arkasından gelen rampanın başında idi yaralanmadı ama bisikletini bahceye düşürdü. işte bu kadar zor bir parkurdu orası. fakat herşeye rağmen orada olmak cok ama cok güzeldi doğ bir harika insanlar süper. eskişehirde bisikletimi gözümün önünden ayırmazken orada 8 gün yolun kenarında kaldı kimse dokunmadı bile. gece yatarken cadırın dışında 7 bisiklet vardı ilk gün hariç calınır korkusu aklımıza bile gelmedi. inşaallah orasının ahlakı bozulmaz ve bizim eskişehire sirayet ederde bizde hırsızlardan kurtuluruz.
burak ilgin için sağol bu arada bisikletin ne oldu? imzan değişmiş salcano yerine scoot olmuş
ugurcan abi yanlıs olmus o yavv bisiklet almadım daha imzayı kaldırmaya calısıyodum scott olmus herhalde. Astrodan hala bir haber yok bekliyorum ama bosuna sanırım insallah ay sonuna kadar bi bisiklet alacagım
bir kac işler var ben ankaraya gidicem çenemden rahatsızım ya o yüzden sonra babam bulgaristana gidicek tarlaları satmaya derken ay sonu filan alıcam insallah yeni bisikleti ugurcan abi
cantürk teşekkür ederiz. nasipse yarışlara katılmaya devam edeceğiz. amacımız salt kürsü değil. hedefimiz mtb nin anlamına uygun olarak binmek yeni yerler görmek tecrübe kazanmak yeni dostlar edinmektir.