Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Arkadaşlar bu yıl öss ye girecek olsam bile bisiklete binmeye devam ediyorum. Fakat özelikle akşamdan sonra oluşan görünmeyen ince buz tabakalarından dolayı, ışıklardan dönerken kayıp asfaltın tadına baktım.Dizim yaralandı, yüzüncü kez pantalon parçaladım.Bu paralarla yeni mtb alırdım zaten.:) Lastiğimin havası inik ve arazi lastiğiydi. Dönerken yavaşlama için hafif fren yapmış olabileceğiminden düşmüş olabilirim.
Bu buzlara karşı nasıl önlemler alabiliriz?Dönüşlerde frenlemelerde, yavaşlamalarda vb. gibi durumlar da nasıl taktikler uygulamalıyız?.Siz neler yapıyorsunuz? Şu sınava tam parça halin de girmek istiyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
Öncelikle geçmiş olsun,

Sanirim viraja gelmeden önce korkunc bir hizla yavaslamaktan baska bir cözümün yok. Civili ya da kalin disli lastikler muhtemelen bir cözüm olmayacaktir bahsettigin ince buz tabakasina karsi.

sağol seninde yeni yılın kutlu olsun ve tüm eskişehirli bisikletçilerin de yeni yılı kutlu olsun

Büyük geçmiş olsun benzer bir olayda benim başıma geldi önlem almak neredeyse imkansız gibi birşey olucağı varsa oluyo :)

Lastik seçimi ve frenleme-sürüş tekniği dışında, belediyenin internet sitesine şikayet de iletilebilir.
Park yapıyoruz diyerek kar-buz temizlemesine önem vermiyorlar.
Şikayetler artarsa seçim arefesinde belki birşeyler yaparlar. ;)

Merhaba ismim Gökhan,yaşım 30. 5 yaşımdan beri 2 teker üzerindeyim ,7. ve 8. bisikletlerim aşağıdadır , saygılarımla.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: OrionOğuz
slm. bisiklet alacaksan bence herşeyin shımano olsun sen shımanodan şaşma eğer shımano acera ve üzeri modellerinden alırsan daha az sorun la karsılasırsın hatta deore ve üzeri alırsan bu %99 iner :d

hoşgeldin alper,kurallardan bahsedeyim:
örneğin:war,yoq,yha,nan bu tür msn dili bizde yasak;) iyi pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Alper Taşcı
kulanıcı adımı değiştirirmisiniz Alper Taşcı diye ? girerken nasıl yazılacağınır bilmiyordum da kusura bakmayın

Hoşgeldin Alper. Bisikletle ilgili aradığın herşeyi bu sitede bulacağına eminim. Sana da iyi pedallar.

öncelikle geçmiş olsun yapılacak tek bir şey var viraja girerken yawaşlamak ve özellikle gece sürüşlerinde ışık takmak hem karşıdan gelenerin sizi farketmesi için hemde sizin önünüzü görebilmek için vede kask takmak istemedende olsa böyle düşüp yaralanmalar olabiliyor zararı en aza indirmek için kask takmalıyız virajlara yawaş ve kontollü girerseniz bir şey olmıyacağını umuyorum

bnde daha yeniyim ama eskişehirde hiç bisiklet grubum yok 3 yaşımdan beri bisiklete biniyorum bende 14 yaşındayım tanışırsak belki küçük bi grubumuz olabilir msn adresin varsa konuşuruz

Geri