Scudo Sports

Eskişehir

ben de Facebookta Eskişehir MTB TeaM adlı bir grup kurdum şuan 83 kişi üye gelmek isteyenler arattırın üye olun!iletişim de güçlü olur hem!

Scudo
@zafer sidal

katılıyorum zafer ama gelmek isteyen varsa buyursun gelsin aramıza biz ayırım yapmıyoruz amacımız eskişehirlilere bisiklet sporunu daha çok sevdirmek...

@ASTROCU

bu üyelerin hepsi eskişehir'limi 83 kişi demişin.....

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
@nqnr

Kanka taklitlerinden sakının:cool: ;)

Çarşıda insanlarıda ürkütecek dawranışlarda bulnmasalar arkadaşlar(bisikletçiyisssss die geçinen kişilere diorum) daha hoş olur ihale herzaman bize kalınca hiç hoş olmuo bilmem anlatabildim mi:boese157: :boese157: :Skull-175

Takılıosak hepberaber olsun ayrı gayrı olmasın esk de beni tanımıyan yoktur herhalde:rolleyes: :cool:

Derdimi anlatabilişimdir İnş.

• Beğen
@dark_king_26

kardeşim eskişehirde doktorlar caddesinde biz bulunduğumuz için bizden biri olsun olmasın yaya olan insanlar en ufak bişi olduğunda sende biliyorsunki bize geliyorlar ya başka yerde yapın hareketlerinizi yada gelin tanışalım tekarar söylediğim gibi biz farklı gruplarda kişiler deil aynı grupta eskişehirde çoğalmak istiyoruz.... ( ben kron XC1000 li uğur)

@nqnr

Ben de namı dier SUSAK:cool:

Şimdi kırmızı sedona kullanıorum fazla hareket takılamıom(kadromun kırık olması sebebi yoqsa en çok hareket yapan benim yani... ama emin olun benim yüzümden şikayette bulunulmamıştır cadde .....;)

tanıyanlar bilir;) :D

• Beğen
polemiğe hiç gerek yok dr lar caddesinde sadece hareketçiler yok dostlarım bizim amacımız beraber olmak kron xc 4000 xt-r 770*970

daha doğru dürüst bisiklet toplayamadım :( bu toplanma işi kış geçtikten sonra olsa :) bende gelirim =)

ya arkadaşlar şunu belirtmek isterimki bir sürü kişi yorum yazmış ama pek tanıyamadım spinergy_26 nın dediği gibi (tam bilmiyorum ismini ama ibo diyorlar) bu pazar buluşalım veya siz belirleyin takılalım ve birbirimizi tanıyalım.. aramıza hoş geldin ...

yok canım sende kimsin tanıyamadım şaka bir yana iyi oluyor böyle tanışmak

@cESk_

kısaca vahşi olanmı desek acaba ne o lem siz doktorlardan dısarı cıkarmıydınız ?

Çıkarız tabi heryere gideriz :D Gerçi ogün Sakarıılıcalarına inmememiz gerekiyodu haşat olduk valla bide inişte Umutun lastik patladı alet edavatta yoktu kutup ayısı ve bedevi ilişkisi oldu yani

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
eqer eskısehırde bole bı calısma olursa abılerımızın desteqıle herzaman 7/24 qeLmeye hazırım...kıs bıraz qecsın abılerımden beklıyorumm.... sayqılarımla

meraba ben eskişehirden Furkan aranıza katılmak istiyorum 16 yaşındayım en büyük hobim bisikletler bisiklet binmeyi çok seviyorum aranıza katılıp yeni şeyler öğrenmek istiyorum şimdilik bu kadar :D :D :cool: ... Umit evolution kullanıyorum bilmeyenler için Fotosu :

Fotoğraf bulunamadı.

Geri