Scudo Sports

Eskişehir

hg abi bende bi bisikLetçiyim ve eskişehirLiyim bu turLarın güzergahLarı nereLer oLuyor acaba öğrenebiLir miyim ?

Scudo
arkadaşLar o zmn bi ara belirLi biyerde buLuşaLım sürekLi beraber takıLaLım eskişehire bisikLeti sevdirmek amacı iLe

slm beyler.bende aranıza yeni katıldım.16 yaşındayım.bisiklete binmeyi çok seviyorum.

@Umut Pala

bende haziran gibi almayı düşünüyorum da ne kadar aldığını sorabilir miyim,bu arada hayırlı olsun.

iyi pedallamalarxD

@burak oklar

İkinci el aldık izmir'den gidip gelmesi falan toplam 600 e mal oldu.. Bu arada bisiklet 2008 disk..

biz zaten her zaman takılıyoruz vilayete ve doktorlara hafta içleri 6 dan sonra haftasonu ise 11-12 gibi çıkıyoruz

23 NiSanın perşembe gününe qeLmesi çok kötü oLdu çnkü okuLLardan qeLcek 40-50 kişiLik qrup geLemez ama hfta snLarı derseniz her zaman qeLmeye hazırım...

Yol biskletim burada değil Ayvalık'da, dağ bisikletimi Eskişehir'de kullanıyorum.
Eskişehir yol bisikleti için fakir bir şehir,erekli güzergah sadece 1 tane Odunpazarı'ndan Atatürk Bulvarı üzerinden Kütahya yoluna çıkarsın oradan Ömür-Fidanlık snrası stabilizeye geçer dönersin hepsi o kadar.
Tam performans için alışma ve ustalık sürecini geçmek gerekiyor,kaslarının-performansının geçmişine bağlı şeyler, antreman disiplinli ,tempolu ve belli süreli olmalı yavaş yavaş en iyiye ulaşırsın...Eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Arkadaşlar merhaba İsmim Furkan , Lise öğrencisiyim , Espark yakınlarında oturuyorum . Sitede iyi vakit geçireceğimizi umuyorum. Bana bunudahackleyin_aq@windowslive.com 'lu adresten ulaşabilirsiniz.
Saygılar..

Hoşgeldin Furkan,genel olarak söylüyorum, bisiklette profosyonel sporcu kimliği önemlidir, Esbike veya daha başka klüplerle irtibat kurabilirsiniz. Yeteneğin işe yaraması ancak böyle mümkün.

bende eskişehirdenim şu anda bisikletim yok ama en yakın zamanda 2. el yada sıfır bir sedona alıp aranıza katılmak istiyorum..

Geri