Scudo Sports

Eskişehir

arkadaslar kar yagdıgında bi kar turu düzenleyelim zevkli oluyo gercekten bi pazar günü müsait olurmusunz?

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
1.Bunun için erken deilmi ?
2.Diyelim pazar müsaitler bi tarih belirlediniz.O gün kar yagacagı ne malum

Burdan eskisehirli arkadasların mail ve cep numaralarını alarak kar yagdıgında anlık ileitşimle kesinleştirebilirsin

HAYIRLI PEDALLAR

• Beğen
Tepkiler: ozgurmtb
lastiklerimin durumu o sırada iyi olursa, hatta o güne kadar çivili lastik yapmaya da imkan bulabilirsem ben gelirim ;)

• Beğen
Tepkiler: ozgurmtb
@maosxs

benim başıma böyle bir olay geldiğinde direk onlara doğru pedallıyorum dediğin gibi süper tanışma fırsatı

hoşgeldin kardeşim... bisikletin varsa gel katıl bize ;) yoksa da yoldan geçerken selamlaşırız artık :D

OldCity?

Bambaşkaymış cidden... :rolleyes:

tabii ki hoşgeldin o güzelim eskişehirin güzel bisikletçileri ile en kısa sürede tanışman ve pedallaman dileğiyle

merhaba.demir bisikletten kron xc2000 e geçerek profesyonelliğe adım atmış bulunuyorum.herkese merhaba

****!(argo kaçtıysa pardon) eskişehirde bu kadar bisikletçi varmıydı hoş bulduk yavvv ! eskişehirde birisinde x11 gördüm o bu foruma üyemi üyeyse bana ulaşsın !

x 11 ine göre mi adam seçiyorsun? :D
Benden de hoşgeldin , hoşbulduk herekese

@*Schottky_Ttl

gördüğün kişi kısa saclı ise umut uzun saçlı ise alper forumdaki nicklerin bilmiorum bu arada h.geldin

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
Bizim Dirty Jump cılar onlar.Umut ve Alper abi.Forumda ikiside pasif olarak takılıyorlar.Yani üyelikleri var ama mesaj yazmıyorlar.Bu arada aramıza hoşgeldiniz.

x11 e göre niye adam seçiyimki ;)

sordum sadece demekki bi sakıncası varmış bi daha böyle sorular sormam emin olabilirsiniz.

hoş bulduk

Bende aldım alıcam 3 aydır xD...Alıcam ama aralıkta bende hoşbulurum artık :)

hepimiz bir pazar toplanıp birbirimizi yakından tanıyalım arkadaşlar ne dersiniz tam bir festival olur bence bir sürü markayı bir arada görmüş oluruz ve eğleniriz

abi önümüzdeki sezon artık bi yarış ayarlamak şart oldu bence.Eskişehirliler çoğaldı.Önümüzdeki yaz yapalım bişiler.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Geri