Scudo Sports

Eskişehir

Merhaba arkadaşlar .
Eskişehirde 100-500 kişi arasında değişen bir bisiklet turu düzenlemeyi planlıyorum
Bu kadar kişi liselerden vs. geleceği tahmin ederim
Fikirleri ve katılımları olcakların düşüncelerini alabilirim.

Scudo
Bunun için iyi bir organizasyon ve bu organizasyonu yöneten biri lazım..Vede tanıtım 100-500 kişi arası demek çok kişi demek böyle bi tur olursa gsl olur bizde varız deriz sizde kullanın deriz...Bu tur için belediyeye baş vurmak lazım aslında tanıtım için reklam panoları vs. ayırırlar :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf karaca
Eskişehirde 100 kişiyi bir araya getirmek gercekten buyuk iş bunun için sağlam bi duyuru ve organizasyon gerektirir + bu kadar katılımlı bi organizasyonu belediyeden izin almadan yaparsanız ceza yersiniz Bu şekilde bi gezi için ya bir sebebiniz (ne biliyim 10 kasım vs) yada bir sponsorunuz olmalı o ikisi olmadan bu tur kesinlikle imkansız Her ne kadaruğraşsanızda 100 üzeri bi katılımın sadece hayal olduğunu biliyorum :D ha bi mucize yaparsanız ben sizden once ordayım :D haberiniz olsun.....

bozuk_para

valilikten izin alınması gerekli
ve de bozuk_para'nın dediği gibi belirli bir gün
Emin olun yapmak istedikten sonra yapılmayacak bişi yoktur :)

valla eskişehir büyükşehir belediyesi bisiklet kullanımını baya destekliyor, o yüzden onlar destek olur...

yalnız havalar iyice soğumaya başladı, yapacaksak bir an önce organizasyon çalışmalarına başlamalıyız...

ilk iş bir tema bulmak :) ne amaçla toplanıyoruz?

• Beğen
Tepkiler: yusuf karaca
her liseden 10 kişi gelse yeter.Ama bu soğukta zorlanacağız biraz.Herkesin okullarında bilgilendirme yapması katılım sayısını artırmakta çok etkili olur.Ve bu iş Eskişehirde başarmak zor olmayacağı düşünyorum.Fakat iyi bir organizasyon şart.

İş ciddileşirse belediye uğraşırsak belediye sponsorluyla daha güzel bir organizasyon yapabiliriz.Reklem işleri falan kolay olur.Hem seçim yaklaşıyor üzmezler bizi:D

valla seçim konusunu da düşünürsek 2 ihtimal var: ya "işimiz gücümüz var kardeşim tamam ya turlayacaksanız turlayın bize ne!" derler, ya da bunu bir fırsat olarak görüp hemen organizasyon çalışmalarına girişirler... ortası olmaz yani :)

ya millet yapacaksak yapalım hadi neyi bekliyoruz yahu? isimsizkahraman herkes senin kıvılcımını bekliyo dostum ;)

@janny

Maalesef bu faaliyetin eskişehirle bi alakası yok sadece ankarada eskişehir yolu tarafında buuşmuş arkadaşlar

Gönül isterdiki bizde bir şeyler yapalım ama maalesef herhangi bi organizasyon olmadı

@toprakec

@janny

Ya hayal kuruosunuz daha once cok uraşmış biri olarak emin olun belediyelerde muhatap bile bulamazsınız sizi biri ne diyor bu diye dinlerse şanslısınız Tabi içinizden birinin bi akrabası yada tanıdığı yoksa belediyede! gerçi buda çok zor

selçuk abi bu konuda bilgi sahibisin 100 kişi için bir neden olması gerekli

Eğerki bir tema bulur geziyi gerçekleştiriseniz ben ve EKAL den bir kaç kşi geliriz.
desteğim var

öncelikle herkese selam ;

16 yaşındayım lise öğrencisiyim...bisiklet sporunu çok seviyorum,tranvayla

geçerken sedona,kron baya bisiklet gördüm sahiplerini tanımadığım için bişey

diyemedim yanlarındanda geçtim yine bişey diyemedim :eek:

Kısacası Hoşgeldin mi ?

Hoşgeldin...

Bir şey deseydin keşke, tanışma fırsatı işte. :)

Geri