@toprakec
elbette onlar bunun bi gün çocukca olduğunu anlarlar
acemi yeni başlayanlara kent ormanını tavsiye ederim , ondan sonra tek başlarına açılabilirler regülatör - fidanlık - musaözü gibi
saygılar..
Zaten kent ormanındayz genellikle bir kerde gençlik bayramındada musaözüne gittik.Bir keresinde de grububumuz şelaleyede gitmişti ama ona katılamamıştım.Adalarda sırf merdiven atlamak için bisiklete binen insanlar görmeye başladım Açıkcası kalabak yolda insanları rahatsız ediyorlar.Bunu uygun görmüyorum.ama güzel bir akşam gezisinde oradan geçmenin bir zararı yok.
Mümkünse çok kalabalık yerlerde en az hızda geçmek en faydalısıdır , çünkü birinin yanından hızlı geçince o da rahatsız olur ve adalarda birileri çoook var
musaözü güzel bi yer yolunu bulmak için ordaki köydek iadama sorduyduk ..
sonra musaözü köyünde bi köylüye sorduğumuzda çerkez eğlences ivarmış bizi davet ettiler karnımızıda doyurmuştuk.. ve işte yurdum insanı demiştik (
ama kent ormanı da çok güzel pistler vs. fakat bi süre sonra sıkıyo
hoşgeldin erde aramıza beraber pedallamak dileğiyle bizim şuan da 4 kişilik bi bisiklet grubumuz var umarım bi gün karşılaşırız 2 astro bir sedona ve bi bianchi den oluşuyoz grup!teşekkürler!
merhaba arkadaslar bende eskisehirde oturuyorum bu forumu yeni buldum bende sizin aranıza katılmak isterim tur yapılacagı zaman haber werırısınız bende sizinle geleblirim =)
30 31 ağustosda eskişehir sarısungur göletinde büyük bir mtb yarışı olacak arkadaşlar yarışa katılmak isteyenler yarış dünyası bölümüne girip başlığı görüp kuralları okuyup kayıtları yapabilirler tüm bisiklet severleri bekleriz