Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
biz bi ara giderken ilan verdik gelenimiz bu kadar olmadı :D siz bizim ilanı gormedınız mi yahu :D

haber verirseniz sevinirim tabiki Tur organizasyon bölümünü sık sık takip ediyorum :D varmı bu tarafa birşeyler diye :)

ne cok eskişehirden gezi ktılmak ısteyen vrmış bidaki geziye sizide alalım en iisi :D

ypıorz hafta sonları gezide gelcek adam yok :D bi ara ilan verdik hiç yazanımız olmadı :D

çok acemi arkadaşlarımız var ise sabah işe gitmeden önce 7-11 civarı kent ormanda antreman yapabiliriz. 4 km tırmanış olması lazım 100 metrede bir dura dura gideriz ::D bi kerede çıkanlarla gitmekten yoruldum:D bazı haftalar tüm gün boş oluyorum o zaman öğlen gideri musaözğ falan yapabiliriz.tabii öss için dersane başlıyoe benim oda sorun çıkarır:)

ewet aynı sorun bizdede var öss olsakta nolcaksa olsa yha stres stres bi yere kadar:D

Selam ben Erde lise öğrencisiyim belki tanıyan vardır :) bianchi-hunter var en kısa zamanda değiştiriceğim..
Eskişehirdeki ve forumdaki arkadaşlara selamlar olsun..
Bu topicten etkinlik ayarlarsak yaz günlerinde bol pedallı vakit geçirebiliriz..
Teşekkürler / Saygılarımla ..

aramıza hoşgeldin erde ;) ben şu anda ankaradayım ama bu aydan sonra esk.de olcam gezi yapılacağı zaman genelde forumda duyuruluyor beraber pedallama dileğiyle

teşekkür ederim :) h.bulduk
bisiklet dayandığınca pedallayacağım ((:)
ve geziler ayarlıyacağız hep brb. pedallıyacağız inş.

Acemi yeni başlayan şehir içi dışında fazla yol yapmamış beraber gelişmek isteynler var ise takılabiliriz.(Adalarda insanları rahatsız edenler dışında:D)

Geri