Scudo Sports

Eskişehir

arkadaşlar eskişehirdeki bisikletçilerden büyük ilgi bekliyorum eskişehirde her zaman böyle yarışlar olmuyor bu fırsatı kaçırmamanızı dilerim

Scudo
beni eskişehirde olanlar tanırlar kron xc 4000 im var yarış hakkındaki soruları bana sorabilirsiniz

Bende eskdeyim ben çok istiorum bi bisiklet turu ama bisikletim dandik...
6 ağustos son cumartesi yaz tatilinin (ben lisede okudum için) o zmn bi gezi ayarlayabilsek çok gsl olur :D

6 eyülde nereye gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar ve nerede buluşacağız?

@ASTROCU

durumu ben anladım sen hala anlayamadın herhalde kardeş.eğer ben doğru anladıysam.
2 astro 1 sedona yol alıyorsunuz.Karşıdan kron geliyor size selam veriyor.
ve eya isimli arkadaş Mustafa'ya karşıdan gelen kronlu senmiydin diye soruyor. galiba xD

selam 6 değilde 7 eylül yapılsa şu tur katılan sayısı daha çok olur. cumartesi çalışanlar varda benim gibi

slm dostlar ben yeniym altımda şimdilik ümit storm var :D
asıl branşım atletizm<uzun atlama genclik spordan tanıyan vardır .
gökhan dede nin öğrencisiyim. özgürlük tukumdan dolayı bisiklet işine baslıyorum sizlerler turlara katılmakda isterim :d

3 eylül eskişehire geldim eğer bisikletin frenleri yapılırsa (sıkılcak yeri kırıldı :D ) düzenleriz , girerim turlara

Üye oldum arkadaslar suan mtb bisikletim yok ama bisikletle gezmeyi seven insanım allah kısmet ederse seneye alıp gezilere gelmeye calısacağım

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
bence sanal ortamda değilde gerçekten takım kuralım eskişehirde . yarışlara gezilere bütün etkinliklerde beraber olalım arkadaşlar

@sPinErGy_26

ilk adımı atıyorum :D
Grup adı : 26
ne dersiniz ?
t-shirt falan bastırıp kimin gruptan olduğunuda anlarız
arkayada numaraları falan yazarız :D
1-spinergy_26 ise
önde 26 güzel janjanlı bi ps
arkada 1 yazısı gibi

eskde kim bisikletçi kim değil herkes zaten biliyor ve birbirini tanıyor yani gruba gerek yok;) ama siz kendi aranızda bi grup kurmak isterseniz biz farklı olcaz derseniz o sizin seçiminiz (bu dediklerim facebook taki grup için değildir)

Geri