Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Geçmiş olsun kardeş ya ... inşallah bulursun...

Hoşgeldin Kardeş..

Bu arada @MTB-BİKe ' ın dedigi gibi bisiklet sporu eskişehirde baya bi yaygınlaştı ...

• Beğen
Tepkiler: todiefor
çok büyük geçmiş olsun şerefsiz ya da şerefsizler durduk yerde senin canını yakmışlar

hoşgeldin kendini kaptırıp başından ayrılamayacağın bir foruma geldin sanırım

ARKADAŞLAR bisikletim bulunmuştur.gece arkadaşlar geldi bulduk diye yorum yazan herkese teşekkürler.zaten bulacağımı biliyordum.iyi forumlar konu kilitlenebilir

Bende merak ettim nasıl bulundu? Büyük ihtimal tanıdık biridir iyi bir sopa yemiştir geri vermiştir diye tahmin ediyorum :)

her birinize teşekkülerimi ilettim arkadaşlar ancak;yinede genel olarak tekrar HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ....

foruma hoş geldin inş bi ara tanışıırız

bide bişi sölicem esk.li ark.lar siz selçuk güney i tanıo musunuz

eskişehirli arkadaşlar corratec x vert taal veya kron xc 1000 model bisiklet arıyorum bunlara ulaşabileceğim mağaza veya kişi bilgisi alabilirmiyim sizden

savas caddesi akın bısıklet murat abı yardımcı olur xc1000 olması lazım eğer satmadıysa corratec bulman konusundada yardımcı olabılır sanırım.

slm arkadaslar forumda yeniyim.çarşıda pazarda mutlaka görmüşünüzdür biannchi orionum var mavi siyah_ çocuklugumdan beri mtb kullanıyorum bu bisiklet 3.biskletim en kısa zamanda tanısmak ümidiyle.hadi Allah kazadan beladan korusun

Geri