Scudo Sports

Eskişehir

tüm gönül dostlarına esk den selamlr

Scudo
Eger böyle bir organizasyon olursa bisikletim geldikten sonra katılmak çok isterim , eğer haberim olursa :D

Hoşgeldin Foruma Eskişehirde Tur & yarış gibi aktiviteler çok fazla. Seni aramızda görmektne mutluluk duyarız...

• Beğen
Tepkiler: todiefor
:boese157: :boese157:
çok değil daha birkaç saat önce aydın abiye geçmiş olsun inşallah bulursun yazarken bisikletimi almak isteyen özgür abiye fotoğraf çekmek için indim garaja ama yok.ben fotoğraflarını falan eklemiycem zaten sizden bulursanız arayın gibi bişey de talep etmiyorum ALLAH belarını versin sadece ve umarım düşündüğüm kişi yapmamıştır bunu o yaptıysa ta . neyse boşverin özgür abi sendende özür,gerçi senden daha kötü durumdayım ama

• Beğen
Tepkiler: murty
ya zaten para edecek bişey değildi ama teşekkür ederim benim korktuğum bunu yapanın düşündüğüm kişi olması:eek:

@Teberus

yok zaten kullandığım bisikletim değildi hatta satmak için tamamen anlaştık herşey hazırdı gidip daha fazla fotoğraf çekecektim ki.neyse burası forum.:eek: :( :10: :River-102 :Ahhh-1660
onları bi bulursam:violent-s :000002158 :000002158

zaten pazar günleri geziler olursa forumda bildiriliyor,biz bugun sınıftan arkadaşla sarıcakayaya doğru çıktık 20-25 km sonra uçtuk aşağıya baya köpek kovaladı ama:D

Geri