Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
vay tuğrul koçum sendemi burdasın yaa:D:D yıllar sonra forumda görüşüyoruz:Dben seçkin ortaokuldan

@ozic

eyw ozic denk geldi işte valla bilmiom hiç ölçmedim elimde direk nakit olmadığı için taksitle aldım bi ara ölçerim yazarım : ) bi ara bişiler yapalım da tanışalım

slm tüm gönül dostlarına henüz yen,i tanıştım bu forumla umarım hep baraber ii vakit geçiririz..........

@KrOn_teamİbrahim adam gibi şeyler yaz. Aramız açılacak.ii şeyler olmaz:boese157:

Kaan

Ah Ah Ah Bu Kaderİn GÖzÜ KÖr Olsun Bende EskİŞehİrde Olmak Ve Sİz HemŞerİlerİmle Bİrlİkte Faalİyetlere Katilmak İstİyorum Ama İŞte Gurbetlİk BİrgÜn Yuvaya DÖneceĞİm

selamlar bende eskişehirdeyim öziç seninle aynı mahalledeyiz batıkentteyim bende bir yerlere giderseniz ben de varım ama performans zayıf :) arkalardan toplarsanız bende gelirim .

Bisikletin hayırlı olsun. Güle güle kullan...

Bisikletin gerçekten çok güzelmiş .. Sende onun üzerine çok yakışmışsın. Umarım başarılı olursun. Bende de böyle pro değil ama bir yol bisiklet vardı . çelik kadrolu :) 7-8 sene kadar kullandım. ama asfalttan dışarı çıkamadığım için şimdi mtb ye biniyorum. Umarım tanışma fırsatımız olur.. Sana başarılar dilerim....

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU ve jemboy
Herkese Selam :
Ad: Sercan
Soyad: Özmert
Okul: Lise (yunus emre end. mes. Elektronik bölümü)

İlk önce forum süper içerikler paylaşımlar her şey çok güzel. Turlara gezilere felan bakınca içim gitti eger önümüzdeki günlerde böyle 1 gün içinde kısa geziler olursa kesinlikle katılmak isterim.
Bisikletimi bu gün yeni aldım markası Salcano Astro daha acemi sayılırım sizden öğreneceğim çok şey oldugunu düşünüyorum.
Tekrardan Selamlar ...

aramıza hoş geldin bende yeni sayılırım inan burda öğreneceğimiz çok şeyler var umarım ii vakit geçirirsin...

• Beğen
Tepkiler: todiefor
Geri