Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
eyvallah üstadım hoş bulbulduk sanırım mtbtr dede mesajlaşmıştık.

mtbtr de üyeliğim yok o başkası olabilir ama neyse:D

Eskişehirli tüm bisiklet tutkunlarına selamlarımı gönderir göndermez konu ya gireyim. Daha çok yeni sayılabilecek bir bisiklet sporcusuyum yada değilim :p ama ciddi olarak bu işe bağlı olan ve disiplinli antremanlar uygulayan arkadaşlar aramaktayım. Istanbul' dan gelen bir öğrenci olarak yaz boyunca zamanımı geçireceğim Eskişehir' de bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya hazır pedal arkadaşları aramaktayım.
Münferit olarak çoğu zamanım antremanlarla geçiyor her türlü çalışma tarzına uyum sağlarım teşekkürler...

hoş geldin kardeş bende yeniyim sitede Allah bütün sürücüleri kazadan beladan korusun.

eskişehire ve aramıza hoşgeldin,
antreman konuşunda yardımcı olmak isterdim ama yaz boyunca eskişehirde olamıyacam:( inş. en kısa sürede antreman arkadaşı bulursun;)
sana bisiklet sporunda başarılar:)

@ImoVanY

slm arkadaşım hoş geldin ne tür bisiklet kullanıyorsun eğer yol bisikleti kullanıyorsan yada merakın varsa gençlik spor klubu olarak kapımız herkeze açık genelde hafta içi akşam altı civarında antrenman yapıyoruz malum iş güç koşturmaca anca her neyse hafta içi her akşam altıda eskişehir atatürk stadyumunun yanındaki dış sahada var olan kulubümüzde bulunmaktayız sen ve gelmek isteyen diğer arkadaşlara kapımız açıktır

ah ah hazır bisikletide almışken memlekette (eskişehir) olmak vardı ben neden oradayken güzelim eskişehirin kıymetini bilememişim. keşke bende yanınızda olsamda sizlerle en ağır antrenmanları yapabilsem... of offfffffff

@bozuk_para

Mtb kullanmaktayım :eek: malesef fakat cok tesekkür ederim teklifin için. Başarılar sana ve klubünüze...

geçmiş olsun arkadaşım

hoş geldin aramıza

ve dedigin gibi bu bir tutku...

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
Geri