Scudo Sports

Eskişehir

Herkese Slm Ben Eskişehir'den YiĞiT lise öğrencisiyim ve seneye öss ye gircem Bu muhteşem foruma arkadaşlarımının tavsyesi üzerine üye oldum birde 2 gün önce aldığımız Salcano Astro da eklenince foruma girmemin de bi sebebi olmuş oldu.Arkadaşlarım level24(Burakemre) ve kurmedia(Tuğrul) sağolsun Biz ayrılmayan dostlarız ve bisikletlerimizi de çok seviyoruz.inanın her gün 2-3 defa siliyoruz.yakında düzenlediğiniz ve düzenleyeceğimiz turlarda tanışmak dileğiyle...İyi pedallamalar herkese..Hoşçakalın...Genç Kalın..:D :) :D

Scudo
teşekkürler arkadaşım saolasın sizlerle ii vakit geçirceğime inanıyorum.güzel günler bizi bekliyor..

Bende gelmek isterim ama beni yolda bırakmak zorunda kalırsınız :D çok çabuk yoruluyorum

selamlar tpraklarım. ben de aranıza yeni katıldım. amatör olarak pedallıyacaz artık. herkese saygılar

kardeş profil sayfamda msnim mevcut ordan bana ulaş yada pm at msn alman daha ii olur ok grşrz.

aslında bugün biyerlere gidebilirdik e malum pazar diğer arkadaşlarlada herhangi bir gün buluşup gidebiliriz.herkes profillerden msn toplasın haberleşelim olmazmı?

zafer burdamı oturuyosun buluşup gezelim istersen?

şu an eskişehirdeyim ama bisikletimin bazı parçalarını sattığım için evde öyle kör-topal yatıyor inş daha sonra beraber pedallarız

Zafer bisikletini en kısa zamanda toplaman dilegiyle görüşmek üzere...

daha yaklaşık 1 yıl var 2009 öss den sonra toplıyacam:D şimdilik yavaş yavaş ders çalışmaya başladık:(

Hoşgeldiniz bn de eskişehirdeyim buluşup bişiler ayarlarız hafta sonları

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
her ne kadar eskişehirde olamasamda siz hemşerilerimle birgün bisiklet turuna çıkma ümidiyle. Foruma hoşgeldin yiğit

Geri