Scudo Sports

Eskişehir

evet arkadaslar bakın baya bi adam var burada

ben akşamları bisiklet surmeyi cok seviyom malum havalar da sıcakken en guzel zaman sabah ve akşam

batıkent raykent çamlıcakent xD murat kent tepebaşı

3-4 km capındaki herkesle bulusabliriz akşamları dolaşabiliriz zaten buluştukmu turlarada kara verme imkanımız olur

cunku tek basıma bi tur duzenlemem cok zor

1 - 2 kişi olsa iyi olacak tanıdıgım

bu aralar gitmek istedigim yerler arasında sarıcakaya tarafı var

hem yakın hemde zevkli olacagına inanıyom

ve 2 gün once söğüt tarafına gittik yollar gercekten gujzeldi belli bi yer sonra

secenek cok ama nasıl ayarlıyacaz buda hepimizin işi

bu siteye bayadır giremiyordum ve girdigimde bu mesajlarla cok sevindigim valla ya

bi gezi şart beyler

Scudo
Öncellikle geçmiş olsun en kısa sürede tekrar bisiklet tepesine yerleşmen temennisiyle ve forumada h.geldin

aramıza hoşgeldiniz inşallah kısa sürede yeni bisiklet toplar yada alırsınız

İyi Pedallamalar..

bende batıkentten bi yerlere gezi olursa haberim olsun .. :)

Arkadaşlar bütün arkadaşlara selamlar. Bu haftasonu Bir aksilik olmazsa eskişehire gelmek istiyoru bisikletimle birlikte. Froumdan takip ettiğim kadarıyla eskişehirde bisiklet faaliyetleri baya bir yoğun. O sebeple oradaki arkadaşlarla tanışmak ve beraber pedallamak istiyorum yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

msn adresim:suleymansoyer@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
Selam beyler ve beni bilenler bugün itibariyle eskişehirime geri döndüm:Doh be.ucuz şehrim benim:)ve kadrom yok inşallah birkaçgün içinde kadroyla aranızdayım:)

@Saruz26

Nereden geleceksiniz ? Tam tarih ne zaman ? Pazar günü Abant'a gitme ihtimalimiz var ama nasıl olur bilemiyorum :cool:

muhtemelen cuma günü akşam eskişehirde olurum. cumartesi pazarda müsait olan arkadaşlarla pedallamak isterim canım memleketim eskişehirimi bisikletçi arkadaşlarla birlikte yeniden keşfetmek istiyorum

en kısa sürede en güzelinden ve en ucuzundan bir kadro edinmen temennisiyle

hoş gelmişen aramıza ben de eskişehirdeyim hafta sonu veya boş zamanlarda toplanalım her hangi bir yere geziler duzenleyelin saygılar ben mustafa

:Skull-175 Slm forumda yeni sayılırım beni tanıyorsunuzdur kırmızı-siyah kron-zeon 'um var adım mustafa herkeşe benden selan gezi veya tur düzenlerseniz her zaman varım haberim olun saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
Geçen hafta Kütahya yolunda Orman fidanlığı tarafından dönerken karşı şeritten geçen 3 bisikletliye selam verdin mi ? :)

hayır tabiki bugün cuma büyük ihtimalle gelmişsinizdir biz bisikletçi arklarlar bi kısmı yani her akşam saat 8-10 arası doktorlar caddes,nde bi yerde toplanıyoruz oraya gelebilir tüm eskişehirli bisikletçi arkadaşlar bekleriz!saygılar

inşallah hemen toplarsında aramıza katılırsın arkadaşım tşkler

@ASTROCU

3 bisikletli bizdik de karşıdan kırmızı kronlu biri selam verdi. Ben arkadaş acaba O mu diye sordum :)

Geri