Scudo Sports

Eskişehir

Hoşgeldin abus firmasının bordo diye bir modeli var decathlon un sitesinde tavsiye ederim ben u kilit kullanıyorum her yere kitlenemiyor

Scudo
Hoşbulduk, "demirden yapılmış" diyerek bahsettiğim kilit sizin söylediğiniz kilitmiş. Ufacık bir sürtünme yaşadım bugün ve izi belli oldu maşada. Sadece tozmuş ama yüreğim hopladı bir anda. Yeni alınan mal kıymetli olurken uzun zaman sonra kavuşulan mal daha da kıymete biniyormuş :) İyi bir kilit almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. O ilerleyen zamanlara kadar da apartman haricinde bir yere kilitlemeyeceğim sanırım. Bir de 5 dakikada geri döneceğim zaman kilitlerim diye düşünüyorum

Yahu öyle şeyler okudum ki, dediğinizi yapacak kadar korkuyorum. İnsanların bisikletlerini çalmayı bırakıp sele, suluk, suluk kafesi ve daha sayamayacağım birçok aksesuarını çalmışlar. Nasıl yapar, ederim bilemiyorum.

evet genç ne yazıkki para eden her şey çalınıp sudan ucuz satılıyor ,çünkü bu ülkede hırsız ve dolandırıcılı adlıyede sanki olağan normal miş gibi görülüyor o yüzden etraf dolu , bırak suluk çalmayı , bisiklet çalan bile 2 saatte serbest , adliye tutuklama yapmamak için herşeyi yapıyor , en çok şurdan bi su alıp çıkacağım dersin bi bakarsın bısiklet yok olmuş, markette sıra olabilir, ilgini çeken başka ürünler görürsün ,veya bi fatura ödeyıp çıkacağım dersin , bi bakarsın bisklet yok olmuş, başka, dışarda unutmak, anahtar veya şifreyi bi arkadaşına verırsin ( benim başıma geldi 2 gün sonra yok oldu bisiklet )pompa zaten üzerındeyse bısikletın bilki 2 güne kalmaz çalınır ,suluk kafesi ucuz bi şey al, 0,5 lıtrelik su koyarsın gerçi doluysa suda çalınıyor

• Beğen
Tepkiler: Puppet
@Serhat. Tekrar hoşbulduk ağabey. İlgine de çok teşekkürler tekrar :)

Merhabalar forumda yeniyim
Bu platformda Eskişehir deki tüm bisiklet gruplarından arkadaşlar mutlaka vardır.
Herkese selamlar.

merhaba,hoş geldin ,selamlar , havaların ısınmasıyla tur geziler başlar takıpde olursanız bekleriz

• Beğen
Tepkiler: Adven2riders
sağol serhat bir çadır alıp hafta sonları şehır dışına çıkma nıyetındeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
büyük ihtimalle mayıs'ın ilk haftası çadırımı matımı vs alıp İznik Gölü - Gemlik ve Bursa yapacağız arkadasımla gelmek isteyen varsa bekleriz yaklaşık 5 gün sürmesini planlıyorum:)

Merhabalar herkese! Bu aralar oğlanı büyütmeye çalışıyoruz : ) Bu arada katlanır aldım sezon başlıyor malum. Artık arabamda sürekli bisikletim yanımda. Eskişehir' deyken size katılacağım umarım en kısa zamanda :ssrtcbya:

Selamlar... Ben de yıllardır aklımda olan fakat bir türlü fırsat bulup da alamadığım bisikletime sonunda kavuştum. Bu yaşımda, aldığım herhangi bir şeyin beni bu kadar heyecanlandıracağını tahmin edemezdim. Carraro Sportive 227'mle artık ben de aranızdayım. günlük 16 km ile haftaya başladım ev ---> iş -------> iş2 ---------> ev... elveda estram elveda kırmızı dolmuşlar... merhaba rüzgar :)

Geri