Scudo Sports

Eskişehir

Hemşo sana tek keçeceğim alet Sram x9 ve x7 donanımlı 2007 corratec expert 960 nakit ve ömürlük.Ben de bundan alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Saruz26
Scudo
Geçmiş olsun.Benimkini lastikçi kırdı dostum garanti diye bir şansım olmadı ama şimdi Özmert bianchi bayi çok yardımcı oldu onlara çok çok teşekkür ederim.Diğer servisler hiç yardımcı olmadı yaklaşık 8 servise gittim.

ESKİŞEHİRDEN bende bugun katıldım arkadaslar aranıza

herkese selam olsun

• Beğen
Tepkiler: pykalisto
Herkese çok teşekkürler. Ben en iyisi diğer bölüme yönleneyim. Bu arada hepinizle tanıştığıma memnun oldum canım hemşolarım benim. mail adresim suleymansoyer@hotmail.com eklerseniz msn dede sizlerden fikir alışverişinde bulunmak isterim

@Teberus

bütçe ortalama 1000 ytl civarında toplama veya marka olması o kadar önemli değil önemli olan performans ve düşük maliyet

Merhaba kardeş öncelikle hos geldin bisiklet seçimi yerinde istersen yardım eden cok olur :)

bugunler malum cok guzelken bişiler yapalım forumdaki eskişehirliler
toplanıp gezelim musa ozu şehir turu sarıcakaya turu nere olursa varım ben 1 arkadasta olsa 10 arkadasta olsa heryere giderim mutlaka ilgilenenler yazsın hemen toplanıp cıkalım yola vakit zaman bunu sizlerle ayarlarız artık...

ben batıkent ten Öziç karataş

@plamen

ya hocam ağzın bal yesin

mrb arkadaslar bende eskişehirliyim bu arada

boyle bi tur falan duzenlerseniz beni unutmayın hakkariden edirneyee her yere gelirim

@M3rt

bnde eskişehirdeyim 14 yaşındayım msn ini versene...?:rolleyes:

@ehumehu

kent ormanda parkurlar biliyorum istersen bir gün buluşabiliriz bunun için msn adresim yunus_bilgin_21@hotmail.com bu aradayaşım 14...

hepiniz foruma hoşgeldiniz:60: kimse dost degil düşman en sonunda herkes olacak pişman ne demek istedin anlayamadım:boese157:

@bozuk_para Helal olsun walla ne diyim. giyim olsun bisiklet olsun çok super denk getirmişin.

bu arada kaç kg. acaba bu slr200 ler ?

• Beğen
Tepkiler: jemboy
slm arkadaşlar benim adım tuğrul,eskişehirden katılıyorum,forum sitesi çok harika,inş. hep beraber eğleniriz...

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
Geri