Scudo Sports

Eskişehir

konu güncelse eğer bende katılabilirmiyim.bu zmana kadar en uzun bi günde 70km bisiklet sürdüm.yazında hergün en azından 30-40km biniyorum.kışın ise haftada 40-50 değişiyo haftada toplam.bende sedona borla var.işallah perşembe günüde 24 vites oluo parçaların gelmesini bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
Scudo
yaş 17.mesafe ne kadar olur.sanrım yol bisikleti gerekiek oda bende yok.eskişehirde yapıcağınız gezi ve turlarda haberdar etme gibi bi şansınız olursa çok mutlu olurum.teşekkürler..

Bende sedona borla var.21 vitesti , yeni 24 vites yaptım.Sürerken zincirden ses çıkıyo.Zincir ön attırıcaya biraz sürtüyo.Vites ayarı yaptırırsam gidermiArka mekanizmayıda değiştirdim.Zincirdenmi kaynaklanıyo acaba 8 uyumlu olmadığı için.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...:in:

ön aktarıcıda ayarsızlık vardır.hassas ayarlanmamıştır.yada vitesi yanlış kullanıyosunuzdur.zincirin sürttüğü vites pozisyonunu tarif edermisin.

zinciri yanlış kullanmıyorum.hiçbir zman çapraz kullanmam.Büyük dişli 1'deyse 1-2-3.2'deyse 4-5-6.onun gibi zincirin çapraz olmamasına özen gösteriyorum.

Bu güzel kar yağışlı havalarda gezi şelale-kirazlı'ya gezi düzenlyelim diyorum.Veya tavsiye etceğiniz biyer olursa orasıda olabilir.Bu güzel mevsimin güzelliğine pedallarımızla mutluluk katalım...:in:

o zman ayarlamaya çalışalım.sizde yardımcı olursanız çok mutlu olucam.ne kadar kalabalık o kadar güzel olur.

sanırsam zinciri değiştirmek işe yarayabilir.öyle tavsiye aldım ama hala değiştirmedim.ön attırıcının gücüde fazla yetmiyo gerdirmeye belki oda sorun yaratıo olabilir.

eskişehirde meteolojiye göre hava güneşli.bikaç arkadaş şelale kirazlıya gidicez.SALI günü saat 11'de şelale kirazlıya gitmek üzere vilayetin önünde,eskişehirli pedaldaşlar.ne kadar kalabalık o kadar zevkli.herkesi bekliyoruz...:cheer: :cheer:

• Beğen
Tepkiler: S. YILDIRIM
Sevgili Emre öncelikle yapmış olduğun vites modifikasyonundan dolayı seni tebrik ediyorum, bende 18 vites bisikletimi 36 vites yapmıştım, Ama beklediğim performansı Alamadım, 18 den 36 ya gecince 70-80 yaparım zannadiyodum ama 33 cü viteste sürtünme oluyodu, vazelin sürdüm hiç ses filan yok, hatta hiç abartısız çöp kamyonunu arkasında 93 yaptım çöpcüler şaştı kaldı, sende vazelin veya kuyruk yağı kullan eminim 80 le viraja girersin...

• Beğen
Tepkiler: emre kızıltan
bu seferlik kalamayız gibi görünüyo.salı günü hava güneşli bekliniyo.arkadaşlarla salı günü saat 11'de gidelim diyoruz gelirmisiniz.vilayetin önünde buluşucaz

yarın akşama kadar bişi yazabilirsen sevinirim.gelirsen salı günü 11'de vilayetin önünde görüşrüz.

Geri