Scudo Sports

Eskişehir

Bir süredir cylocross bisiklet almayı düşünüyorum, kafamda belirlediğim 3 marka var fakat gel görünki , bu markaların hiçbirini Eskişehir de bulamadım, markayı geçtim cylocrosss bisiklet yok..
Düşündüğüm modelle şunlar.
1.Mosso Monza cylocrosss
2.Merida cylocrosss 500
3.Scott cx 10

Acaba bu modelleri Eskişehir de bulabileceğim yer varmı. Yada en kolay ve güvenilir şekilde nasıl temin edebilirim..

Scudo
@Serhat.
Kumlubel Mh. Diamant 247IMG_20171021_173855.jpg

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
@Serhat. Eyvallah .. 2018 modeller çıksın bakalım o zman karar vericem.

Eskişehirde Yol bisikleti ile turlayabileceğim güzel güzergahlar varmı? Nerleri tavsiye edersiniz?

Kaç km uzaklaşmayı düşünüyorsunuz?

@stalker
50-60 olabilir.... belki daha fazla

@Adrenalin26

Bozüyük git gel yapılabilir. Kütahya yolundan antrenman yapılabilir. Kısa tur olarak Kızılinler köyü uygun.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Beşik deresi, kalabak köyü yolları nasıl?

@Adrenalin26Güzeldir komple asfalt ama soğuk asfalt biraz titretiyor
Yol genel olarak iniş ve çıkışlı
Antreman için çok ideal
Git gel 80 km civarı

• Beğen
@Adrenalin26 yokuş antremanları için Anadolu Üniversitesi 2 Eylül kampüsü önünden gideceğin Bozdağ ve Sarıcakaya yolları var. Güzel zorlar :)

@MeTaLioNs O yollarda köpek çok olmaz mı? Bende gitmek istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum.

• Beğen
@Denizcagan
Onu bende düşünüyorum... Köpeklerden asla korkmam, ama bir sürü ile karşılaştınmı, sonuç belli olmaz.. Bir köpek kovucu siren almak lazım, böyle turlar için yada yalşnız gitmeyeceksin.. ( Gerçi ne kadar işe yarar bu sirenler , kullanan varmı, hiç raastlamadım Forumda.)

• Beğen
Tepkiler: Denizcagan
Muttalip içinden geçip Hekimdağın 1300 zirvesine tırmandım
Rampa başlagıcında ve sonuna doğru köpekler vardı
Garanti olması adına yanlarından yürüyerek geçtim
c31314a53cb93cf0cbf1db3190e58384.jpg

Şu bisikleti alayımda, önümüzdeki yaza inşallah beraber buluşur turlarız ...

@Adrenalin26Valla yağmur yağmadığı sürece soğukta olsa çıkıyorum bu hafta sonuda turlayacağım :)

• Beğen
@mertgulkokan Ne zaman Hekimdağı'na tırmansam planımda olmadığı halde Sarıcakaya'ya inmeden edemiyorum. Orada sevdiğim bir esnaf lokantası var yemeğimi yeyip dönüş yolunda 200 rakımdan tekrar 1300 rakıma tırmanırken kendi kendime söyleniyorum :)

Yaz tatilinde Eskişehir’e tatile geleceğim. Ben de turlarınıza katılmak isterim.

Geçen sene bisikleti ilk topladığım zamanlar benim hız pistimdi. Bisikleti tur bisikletine eviriyorum artık inişin sadece manzara tadı kaldı :)

BLX3W9.png

• Beğen
Geri