Scudo Sports

Esenler

Scudo
herkese slmlar..ben de esenler tabyadan azim:)20 gündür bnmde bi bisisikletim var:Dşimdilik tek başıma turlara çıkıyrm ama en kısa ve uygun zamanda toplanmak,tanışmak dileğiyle..

Şirinevlerden arkadaş kabul ediyonuz mu :)

Öncelikle herkese merhabalar. :) Ben Kerem , yaş 16 , boy 175 civarı kilo 100 civarı. Daha ortada bisiklet yok ama tutulup kaldım işte ne yapayım. :cool: Buradan da sormuş olayım bütçem maksimum 500 e çıkar. Hangi bisikletleri önerirsiniz ? Beni şöyle günde 30-40 km götürebilir mi ? Beni yorar mı ? İkinci el de bakabilirim. Bu piyasa nasıldır ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kron XC 150 yada 530-550 TL arası Kron XC 250 al bence

1. iş görür bisikletlerin fiyatı minimum 600-700tl ye malolur sana..(kron xc250, sedona Borla vs.)
2. Seni şuan her bisiklet yorar, kilo fazlan var, hamsın..kilonu düşürmeni öneririm, bisiklet sürerken diyetini de yapmalısın, yazı iyi değerlendirirsen eğer çok mutlu olursun sonunda.
3. bisiklet alır almaz kaskını mutlaka al..

İyi günler.

@alirauf

Kron xc250 düşünüyorum aslında. Bir diğer seçenek ise SEDONA 701 ve SALCANO NG 650 kafam gerçekten çok karışık.

@Taner Erinmez

Taner abi demem daha dogru olur sanırım. :) fiyat konusunu dusunecegim. Bu yaz tatili boyunca bisiklet yardımı ile Kilo düşürmeyi düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :)

müsait olduğumuz zamanlar kısa turlar,hafta sonları ise daha uzun turlar ile performansımızı artırabiliriz ve yeni arkadaşlıklar dostluklar kurabiliriz bisiklet paydasında..yok mudur esenlerde bisiklete gönül veren birkaç kişi ??:cool:

Esenlerde değilim, ama yakınım. Bayrampaşadayım.

Haftaiçi ben de turlayacak birini aramaktayım. İsterseniz bir gün birlikte sahil turu yapabiliriz.
Metro durağında buluşuruz sizinle. Metro ile Zeytinburnu na gideriz. Oradan Sahil şeridine ulaşıp Eminönüne kadar gideriz. Eminönünden duruma göre Baltalimanına kadar turu uzatabiliriz nasıl uygunsa size. Dönüşü de Fatih-Edirnekapı üzerinden yaparız, Terazidere de ayrılırız.

Tabi bu pek kısa tur olmadı ama, size göre zamanı ayarlayabiliriz.

Ek olarak, üniversite öğrencisiyim, 19 yaşındayım :)

Yarın genel grev bisiklet turu varmış. Ona katılmayı düşünüyorum ben.
Küçükçekmece den başlayıp Taksime kadar ve geri dönüş. İsterseniz birlikte katılabiliriz, dönüşü de kendimiz farklı bir güzergah dan yaparız.

Merhaba arkadaşlar esenler civarında oturan arkadaşlarımız varsa hafta sonu bisiklet turu gezi yapalım ne dersiniz ?

Esenler'de ikamet eden Ufuk Altınkaynak dostum var. Zat-ı alim ise Bayrampaşa'dayım. İletişime geçelim aklımda 1-2 rota var.

ben iki gündür sarıyerdeki ataturk arborotorummudur nedir adınıda yazamıyorum o ormana giymeyi düşünüyorum ama mesafe az değil.

@Rehavet

Arboretumda bisiklete binmek yasak. Bu yüzden yanınızda sağlam bir kilitle gitmenizde fayda var..

Merhaba arkadaşlar güzel bir rota buluşma yeri ayarlarsaniz buluşma yapabiliriz. Güzergah ve yer önemli

Geri