Scudo Sports

Esenler

Scudo
bene yıldırımdan katılıyorum.
forumda yeniyim arkadaşlar.
ancak beni mutlaka yollarda görmüşsünüzdür tanımayan kalmadı neredeyse.yıldırım - bakırköy hattında hergün yol tepiyorum

ben esenler/atısalanı'ndayım ;D her pazar esenler - eminonü , bayrampaşa , güngören kafama gore turluyorum

her kez yazmış sonuc yok şu yıldırımlılar bir özel mesaj atsınlarda tanışalım
biz im gurup gopedal turlara çıkıyoruz beklerriz sizleride

kardeş bu pazar lastıgımı halletcem aslında guzel olur bende esenler emınonu cok gıdıp gelıyorum...

bundan on sene önce esenler dörtyol sonrada esenler üçyüzlü de yaşadım şimdi kırklarelindeyim üçyüzlüde dedemler var hala eğer kısmet olursa gelicem istanbula

burgazbike@hotmail.com gelince haberleşelim ;)

yaz aylarında esenlerdeydim mtbci bir arkadaş aradım bulamadım hep kendim takıılıyordum. tanışsak ii olurdu konyaya dönüş yapdım...=(

Merhaba,Edirne'den İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum fakat istanbul içinde trafikte sürüş nasıl,yani Edirne'den gelişte esenler otogarına ulaşmak için gidilecek güzergah bir bisiklet için sıkıntılı olur mu acaba?

Çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim..

Birincisi TEM'e girmeyi unutun, polis sizi her an çevirebilir ve direk yol dışına çıkartabilir, bu daha önce yaşanmış birşey.

Karayolu ise duble yoldur, yani gidiş geliş çift şeritlidir, Silivri'ye kadar rahatlıkla gidebilirsiniz fakat çok fazla mıcır bulunur, ayrıca Edirne - İstanbul 1 gün içinde kat etmek ciddi efor gerektirir, 230km denilen olay TEM'den ölçülen mesafedir, Karayolu ile bu çok daha fazladır(300-350km), konaklamalı gezi yapılabilir fakat en az iki kişi olmalıdır, birbirini kollamak açısından, istanbul avrupa yakası sahil tarafı bisiklete binmeye elverişlidir ama silivri - esenler arası pek iyi değil.

bugün tekrar şahit oldum esenler bisiklete neredeyse hiç uygun değil. (tabi bence)

@cengizakgün

hocam ben yetkin palgın ben küçükköy itfaiyesinin orada oturuyorum benim tel 0542 578 38 72 arayın veya çağrı atın buluşalım biraz kondüsyon yapalım ne dersiniz sizden haber bekliyorum

Selam arkadaşlar Haydarpaşadan , Esenler ve Silivriye bisiklet ilen gitmem mümkünmü yollar nasıl ? Haydarpaşadan itibaren kac km ?
Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.

Esenler'e kestirme yollardan gelirsen 10-12 km tutar. Yollar karışık biraz ama buraları biliyosan sorun olmaz.
Silivri'ye gitmek için de E-5'e girmen lazım ve açıkçası hiç tavsiye etmem o yolu bisikletle gitmeni. Minibüsler otobüsler her daim yarış içerisinde ve bırak bisikleti arabaları bile takmıyolar kafalarına göre gidiyolar. Geçen gün Hadımköy'e gitmiştim ben, E-5 yerine eski Edirne asfaltını kullandım gayet rahat gittim. Edirne asfalı senin yolunu bayağı uzatır ama çok daha güvenli olur.
Tam olarak nerden nereye ne zaman gideceğini söylersen daha iyi yardımcı olunur.

aslında yol üzerinde giderken büyükçekmeceden sonra slivriye kadar yol kenarından rahat gidersin dostum ben o yolları bilirim az çok özellikle e5 ve tem arasında ufak bir yol var tarlaların çiftleiklerin ve villaların arasından geçiyor.çok zor olmaz.zamanım olsa katılmak isterdim.

B.çekmeceden sonra rahat ama K.çekmece'den tüyapa kadar bayağı yoğun oluyor trafik. Gidilir gidilmesine yine de.

Geri