Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

@burgazz

Çok teşekkür ederim abicim. Evet renkleri benimde hoşuma gitti. Ne de olsa Erzincanspor..:D:D

Sevgiler...

Scudo
serkan kardeşim hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullan.çok güzel bir bisiklet almışsın: sanada bu yakışır......;)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@candede

Çok teşekkür ederim. Evet renk konusunda hemfikiriz. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun.:D:D:D
Buyrun gelin birlikte pedallamaktan büyük zevk alırım. Daha gezecek çoooook yer var.
Hem Hemşeri de sayılırız...:D

Sevgiler...

Serkan iyi günlerde güle güle bin. Keyifle ve gezerek eskitmek nasip olsun inşallah. Ben de senin adına çok sevindim.. Bisikletin hakkını vereceğine adım gibi eminim. Sevgiler.

• Beğen
@Mesut Girgiç

Çok teşekkür ederim Mesut Abicim. Allah razı olsun. İnşallah bisikletin hakkını verecez abi. Ömrümüz olduğu sürece bisikletin üstünde olacaz. Yeterki dedim ya canımız sağolsun.

Bütün dilekleriniz için tekrar çok çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

@rahmankarataş

Çok teşekkürler Rahman Abi. İnşallah Abi. Çıkma zamanı geldi. Geçenlerde çıktık zaten ama eski bisikletle. Oraya çıkmak gerçekten zor... 1185 Rakımdan 2100 küsürlere çıkıyorsunuz. Bunu benim kadar sizlerde bilirsiniz.:D

Sevgiler...

vallaha serkan abi allahın sevgili kuluymuşsun alıyom yeni bisikleti :D:D:D:D:D:D gene bianchi alacaz ama olsun yaw keşke seninde bi kronun olsun felan deseydin belki oda tutardı :D:D:D:D takılıyorum sadece iyi pedallar

• Beğen
aldım bu sabah :D bianchi stratos :D hoşumada gitti teşekkür ederim ilginize

@nefrett

Hayırlı olsun sevgili Kardeşim. Güle güle ve kazasız belasız kullanman dilekleriyle..

Fotoğraflarını görebilirsek dahada seviniriz. ;)

Sevgiler...

inşallah abi çektim ama galiba hafıza kartı kafayı yedi :D en kısa zamanda koyacagım

@lezgin

Çok teşekkür ederim kardeş. İnşallah daha güzeli daha iyisi senin olur..

Sevgiler...

@24onur24

Teşekkür ederim sevgili Onur. Allah razı olsun.

Sevgiler...

Serkan'ım sen ne yaptın böyle yahu :D. 12. sayfaya ulaşmış konu :). Aman arkadaşlar maşallah deyin Serkan'ın bisikletine vallahi nazar değecek ;).

harbiden benimde dikkatimi çektide nazar değmesn die söylemedim ne kadar seviliyormuşsun serkan yahu her üye olan konuya başlık açmış :D

• Beğen
Geri