Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

@isoking

Kardeşim hayırlısı olsun diyelim. Dilerim en kısa zamanda kavuşursun bisikletine.
Sele çok rahat kardeş. Rahatsız etmiyo...
Dileklerin için teşekkürler..

Sevgiler...

Scudo
Sevgili Serkan, bisikletin çok yakışıklı olmuş. Kim bilir onunla ne yerlere, ne güzelliklere pedal basacaksın. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Selamlar, sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
ilk önce hayırlı olsun ve ayrıca bu bisikleti bana tavsiye edermisin?salcano ng30ile kron xc3000 arasında kaldım

• Beğen
@t-genc

Sevgili kardeşim ben 2 ay boyunca bisiklet seçmek için uğraştım. Ne Salcanosu kaldı, ne Trek'i, nede Corratec'i. Onun için ben fiyat ve perfonmansı en iyi olan bu bisikleti seçtim. Ama sende hangisinin kaliteli olduğunu bu forumda rahatlıkla görebilirsin. Tavsiye konusunda sanırım cevabını aldın.:D:D:D

Sevgiler...

sonunda kavuştun haa.. hayrlı olsun kardeşim. keyfini sürersin artık

eee.. bende ancak.. iş güç falan.. ;)

• Beğen
@otec

Evet nihayet kardeşim. Sonunda kavuştum.

Çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlara...

Sevgiler...

Serkan merhaba,
Bisikletini daha koliden çıkarmadan güle güle bin diye mesaj attım, ama forumda ancak şimdi yazabiliyorum. Bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, dertsiz, arızasız binmeler dilerim.
Artık sana yollar dayanmaz. Öbürüne göre çok farklı gelir bu bisiklet sana.
Bisikletine güle güle bin derim. Kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun demişsin :) herhalde . Bisikletine kırmızı da iyi gitmiş.
Sana, neşeli, mutlu, bol pedallı günler dilerim.
Hoiçakal.

• Beğen
hayırlı olsun, harika bir bisiklet.... Kazasız belasız inşallah... Ben de iki ay kadar önce XC 1000 aldım. İyi ki varsın Kron!!!

• Beğen
Serkan ,hayırlı , uğurlu olsun.Daha iyi bisikletinle,daha iyi resimler bekliyoruz.:)

Kazasız, belasız ve arızasız kullanman dileğiyle..........

Tüm arkadaşlarımın dilekleri için çok çok teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin...

Sevgiler...

sana yol bisikleti daha iyi giderdi... nedeni hep yolda sürüyorsun sanırım dağ bisikleti dağ için...

• Beğen
@özlü

Sevgili arkadaşım eleştirin için çok teşekkür ederim. Bunu günlerce,haftalarca ve hatta aylarca düşüdük. Benim gezilerim asfaltta oluyo, toprakta oluyo, kötü stabilize zeminde oluyo, anlayacağın her türlü yolda gidiyorum. Onun için MTB daha çok sağlam olduğu için bunda karar kıldık. Yolda giderken ise yol lastiği kullanıcam.
Kısaca durum böyle...

Sevgiler...

bencede mtb iyi seçim.. her koşula uygun, hemde daha yakışıklı :)
tamam düz yolda belki daha yavaş ama o kadarcık kusur kadı kızında da olur..

• Beğen
@ataruh

Çok çok teşekkür ederim Soner Abi..

Adı YOLDAŞ.. Hiç bir zaman beni yalnız bırakmaz inşallah...

Sevgiler...

Geri