Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'e yakışmayan davranış!

tamam dükkan kapalı olabilir de.. tatil boyunca websitesine bakan yok mu yani :D

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar
Hocam çokta alakasız değil, ikisi de Erdoğanlar'daki web site sorunuyla alakalı aslında. Yeni konu açmadım bu yüzden, yeni konu daha da gereksiz olacağı için :)

@bacobaba39

Hocam mesaj attım kendilerine de, bakalım cevaplarını merak ediyorum :D Koskoca dükkan Clickbait mi yaptırıyor yoksa millete :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Hayır birde ilginç olanı ayın 28 ve 29 u birçok yerde tatil değil burada tatildi 4 eylül pazartesi kimse işbaşı değil erdoğanlar bisiklet işbaşı komik olmuş böyle firmaya:)

@Şafak Atilla Akpınar Hocam konunun başlığı ile altındaki yorumlar oldukça alakalı. Firma tüm ürünlerde indirim var diye reklam yapıyor, fakat fiyatlar aynı. Bayram sonuna kadar iletişim yok, indirim sadece bayramda geçerli yazıyor. Tamamen keriz yerine konuyoruz

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Erdoğan dan gidon bandı aldım geçenlerde parayı havale yaptım. Mail attım ne zaman kargoya verilir diye akşama çıkar dedi sorduğum bütün sorulara mail yoluyla cevap verdiler epey ilgiliydiyler kargo ertesi gün elimdeydi şans herhalde bizimki

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Erdoğanlar'ın web sayfasını yaklaşık olarak 10-20 gündür sürekli olarak takip ediyordum.
Bayram öncesinde yayınlanmaya başlayan banner, bayram boyunca tüm ürünlerde %15 indirim olacağını belirtiyordu. İndirim olmadığı önceki mesajlarda belirtildi. Bugün dikkatimi çeken konu ise tüm ürünlere ekstra olarak %15 ve daha fazla zam yapılmış.

Örnek olarak 2. El kısmında bulunan Fizik R5B Uomo ayakkabı bile 290TL civarında iken, 350TL olmuş.
Cube 2016 Attain GTC Karbon Race bisiklet 6400TL nakit fiyata sahipken, şu an 7465TL nakit fiyata çekilmiş. Takip ettiğim diğer Cube modellerinde de durum aynı.

Bu firma hakkında çok olumlu yorum okumuştum fakat kendi araştırmalarım olumlu yorumların tamamen önüne geçti. Ben bu firmaya 8-10bin TL kazandıracaktım, vazgeçtim. Umarım siz de düşünürsünüz...

@BeyogluLions
Haklısınız bende birkaç sahtekarlıklarını yakaladım.

Bu bayram indirimi konusunu ben de bayram süresince takip ettim. Bir sürü üründe sepete atarak denedim fakat o anda gözüken fiyatlarda değişiklik olmadı. Kampanyanın son gecesinde havale ödemeli aynakol ve orta göbek seti siparişi geçtim. Sonra ki gün mail atarak durumu sorduğumda zaten site de gözüken fiyatların %15 indirimli hali olduğu cevabı verildi. Ki zaten benim siparişini geçtiğim aynakol seti havale ödemeli 555 TL iken kampanya sonrası havale fiyatı 652 TL olarak gözükmeye başladı. Yaptığım araştırmalar da daha uygun fiyata bulamadığım için ödemeyi yaptım. Ürünlerin 6 eylül de kargoya verilmesi gerekiyor. Umarım sıkıntı çıkartmazlar. Gelişmeleri konu altından yazmaya devam edeceğim.

06.09.2017 güncelleme: Siparişim kargoya verilmiş. Artık aras kargonun inisiyatifine bağlı olarak yarın veya öteki gün siparişim elimde olur.

@Şafak Atilla Akpınar

Konu hortlamadı, güncellenmeye tecrübeler paylaşılmaya devam ediliyor. Forum da bunun için var, tecrübe paylaşımı için.
Firmayla iyi/kötü anısı olan herkes uzun uzun yazabilir. İyi yorumların olduğu gibi kötü yorumlar da var. Kötü yorumların aynı başlık altında toplanması okurlar için daha da iyi, ayrıca firma için de daha iyi. Çünkü kendisi ile ilgili tüm sorunları açıp bu başlık altından görebilir, bu başlık altından tek tek cevaplayabilir, yardımcı olmaya çalışabilir, hata yaptıysa telafi edebilir, yanlış anlaşılma olduysa veya yalan beyanda bulunmuş müşteri olmuşsa bunu açıklığa kavuşturabilir. Firma için bulunmaz bir nimet bu konu, keşke bunun farkında olsalar, buraya gelip tüm eleştirilere alınlarının akıyla cevap verseler. Bu, onların müşteriyle gerçekten ilgilendiğini, işlerinde gerçekten iyi olmak için çaba harcadıklarını ve gerçekten müşteri odaklı olduklarını ispatlamaz mı? Fazlasıyla ispatlar.
Peki neden bu kaosu fırsata çevirmiyorlar?

Hiç kimseyi eleştirmeyelim mi istiyorsunuz gerçekten :)

Biri, birine kazık attıysa, onu gelip bu forumda anlatır ki herkes bilsin, ona göre o firmaya gitsin veya gitmesin. Benzer şekilde bir firma gerçekten çok iyiyse onu da gelip burada anlatırız ve paylaşırız, teşekkürümüzü ederiz.

Firmanın böylesine iyi bir fırsatı görmezden gelmesine ben anlam veremiyorum açıkçası, ki bahsettiğimiz bu firma, Türkiye'de bisiklet alanında en büyük web sayfasına sahip firma. Bilişim alanında belli ki iyi bir konumdalar, iyi elemanları var, internete hakimler. Keşke daha iyi olamak için önlerine çıkan her fırsatı değerlendirip, bu konuya cevap yazarak akıllardaki soruları gidermeye çalışsalar ve bizi bilgilendirseler. Ne dersiniz? Kötü mü olur?

Bu konudan, bu tartışmadan haberleri mi yok?

Googla "erdoğanlar bisiklet şikayet" yazamıyorlar mı öylesine devasa ve düzenli web sitesini yapan adamlar?

İlginç değil mi sizce de? :naslyany:

Şikayet var.com'u açıp minik bir araştırma yapın, iyi dediğimiz, iyi diye bildiğimiz firmaların hepsi kesinlikle her şikayete cevap yazar. Her şikayetin altına "numaranızı özelden bizimle paylaşın, biz size en kısa sürede dönüp problemi çözeriz" yazarlar ve çözerler de.
Büyüklük de budur :) Böyle büyük olunur.

Bu konunun, firmaya zarar vermekten çok, firmaya "büyük firma olma fırsatı" verdiğini düşünüyorum. :naslyany:

aynı olayı bende yaşadım. Baktığım Cube marka bisikletin fiyatını 1 aydır sitelerinden takip ediyorum. Fiyat 2000 tl civarındaydı. Reklamı görünce heyecanlanıp sepette indirim olacak sanarak sipariş vermeyi denedim ama indirim olmadı. şimdi de fiyatı 2500 tl ye çıkarmışlar. sanırım daha sonra yapacakları bindirime göre indirim gibi birşeyler yapmışlar. biz bu tarz hareketleri ünlü sanal alışveriş sitelerinde görüyoruz ama Erdoğanlar bisiklet den bunu görmek üzdü açıkcası.

Aynakol alacaktım bayramda ki indirimi unutunca şimdi fiyatı 20 tl zamlandı alsam mı almasam mı düşünüyorum.

Aslında ellerindeki ürün çeşitliliği ile ve sattıkları markalarla bisiklet konusunda iyi bir firma.. shimano'nun sertifikalı tek yetkili servis ve satıcısı.. Ama gelin görün ki ticari anlamda tipik bir türk esnaf anlayışı var bu firmada.. Başka firmalarda da bunu hissediyorum.. İsim vermeyeyim buradan.. Bunu tek hissetmediğim yer Turuncu bisiklettir.. Sahibi gerçekten doğru yönlendirir sizi.. ama o da ürün gamı açısından zayıf.. son söz olarak daha dürüst ve içten yerler hala tercihimdir.. birebir satıcı ile konuşup tartışıp sohbet ederek alışveriş yaptığım yerler.. ve ben bu yaklaşımı Erdoğanlar bisiklette bulamıyorum.. maalesef..

Olumlu yorum yazan üye arkadaşlar firma tarafından kandırılana, aşağılana, hor görülene kadar olumlu yorum yazmaya devam etsin. Talih sizede gülecek merak etmeyin :DD
bi cacık olmaz bunlardan.....

Aldığım her ürün için ilgilenildi ve ürünler hep zamanında geldi.telle sorduğum tüm sorularada sabırla cevap verdiler.kendi adıma teşekkür ederim

@amoush00

Uzunca bir süre Erdoğanlar Bisiklet alışverişlerimde ilk tercihim olmasına rağmen, geçtiğimiz ay yaşadığımız bir sorun yüzünden firmayı defterimden sildim. Erdoğanlar'dan alışveriş yapmanın, bir otomattan kutu içecek almaktan herhangi bir farkı yokmuş, onu anladım.

Değinmek istediğim bir husus daha var; ki sadece burada bahsi geçen firma için değil tüm firmalar için de geçerli. Burada çoğu zaman "şu gün sipariş verdim, ertesi gün elimdeydi. Tebrikler!" şeklinde firma yorumları okuyoruz. Firmanın zaten yapmakla yükümlü olduğu bir işi yaptığı için övülmesi biraz tuhaf geliyor bana; bunu zaman zaman kendim de yapmama rağmen. Hani garantiden değişmesi mümkün olmayan bir ürün garanti kapsamına sokulur, veya temin edilmesi çok zor olan bir ürün temin edilir, o zaman anlarım firma övgüyü hakediyordur. Ama öyle bir ticaret ortamında yaşıyoruz, o kadar fazla olumsuz örnekle karşılaşıyoruz ki, sadece işini olması gerektiği gibi yapanları da takdir etmek zorunda hissediyoruz kendimizi galiba.

Kendi adıma söyleyim her zaman ilk tercihim Erdoğanlar bisiklet olmuştur. Değişim iade vs hiç sorun yaşamadım. İki bisikletimi de nerdeyse her parçasını Erdoğanlardan topladım.
Geçen ay flibber sorunu için görüştüm bana lx göbeğim için uygun parça kodunu verdiler piyasada bulabilirsen bakın yoksa Hollanda stoklarından biz temin edelim dediler... Ve dedikleri gibi de sorunsuz geldi ürün.

Şimdi bazı arkadaşlar indirim oldu olmadı muhabbetine girmiş. Takip ettiğim deore grup set indirim öncesi 1400 küsürat idi bayram boyunca 1200 küsürat oldu tekrar şimdi 1400 küsürat.

Bayram öncesi takip ettiğim askılı tayt vardı Scott 240 civarıydı bayram indirimi 200 tl den sipariş verdim ve bugün geldi.

Bi ara zefal in solüsyonsız yama seti almıştım. İçinden sadece 1 tanesi birbirine yapışık çıktı. Telefon ile görüştüğümde yenisini ısrarla İSTEMİYORUM deme me rağmen ertesi gün sadece onu kargo ile gönderdiler.

Yukarıda yazılan iddialar kesinlikle yenilir yutulur türden değil. @Erdoğanlar Bisiklet ne diyecek acaba merak ediyorum. Cevap gelmezse Erdoğanlar bisiklet gözümde biter.

@a.f.k.
Hocam o taytlara uzun zamandir bakiyorum. Fiyatlari 120 130 du sezon basinda, sonrasinda 150 160 oldu, sonrasinda 180 190 oldu. Kendilerinden 110 liraya aldim Scott authentic tayti. Bisiklet parcasi fiyatlarina surekli bakiyorum. Birkac parcada bayram sirasinda gercekten indirim olduysa ,ki ben bayram sirasinda olan indirim görmedim, kendileri euro 3,5 ve Tüm ürünlerde %15 indirim diye kocaman yazmislardi. Ne yazdiklari euronun 3.5 olusunu ne de %15 indirim gördüm. Bayramdan 1 hafta önce ne ise o sirada da ayniydi. Dedigim gibi birkac parcada olmus olabilir ancak ben sitenin yalancisiyim :D :D

@Mehmet Altuğ
Alnından opulecek adamsın. Çok güzel olmuş yorum :harika:

@mserifoglu

08.09.2017 Bayram kampanyasından aldığım aynakol + orta göbek bugün teslim edildi. Sitelerinde belirtildiği gibi aynı gün kargoya verildi ve 2 gün sonra siparişim teslim edildi.

Geri