bu millete neden tayt giyileceğii anlatacaksın ve bol bol diyeceksinki aç kardeşim eurosport kanalını bak bakalım bisiklet yarışlarına,ne giyiyorlar ,ha tayt değilmi ,pantalonmu giyecekti, adamlar sürat yapıyor yahu,kafa değişecek kafa,altınızda mercedes bi sürü avm 'ler ile avrupalı olunmuyor,avrupa 1000 yıldır orada bizde osmanlı olarak doğuda idik ve doğu avrupa bizim idi, ne oldu ,olan oldu,şimdiye bakacağız 75 milyon kendini silkeleyecek neden geri kaldığımızı akılcı yoldan görecek ,şeklen batıcılık olmaz akıl ile olur,üretmezseniz köle olursunuz dolar cebinizde iken kendimizi zengin zannetmeyelim o dolar dünyanın yüzde 40'ını yöneten aileye aittir size değil ,borsaya,finansa doların hakimiyetine sahip değilseniz kağıttan kulelerinizi yıkarlar nasılmı doları 3 lira yaparak ekonominin çarklarını kimler yönetiyor izini sürün bakalım nereye çıkacaksınız ,tayttan girdik nereye geldik,hem kafada hemde ekonomide gelişeceksiniz bu iş akılla olur.duygusal konuşmalar ile olmaz ,inşallah bu ülkeyi abd ve rusyadan sonra süper devlet yapacak bi lider gelecek ama ben göremeyeceğim.
bu arada benim hiç bir parti ile işim olmaz ,benim partim kurulmadı .cumhurbaşkanı inşallah olayın takipçisi olur ,bu topiği takip edeceğim 1 yıl sonrada,
bakalım hareket olacakmı, olursa alkışlarım