Scudo Sports

Erdoğan'dan belediye başkanlarına çağrı

Ne zaman ki altına tayt üstüne livestrong formayı geçirirler o zaman siyasetçiler bize ön ayak olurlar.Öyle yürüyüş eşofmanları ile binmeyle olmaz bu iş,hepsi için geçerli.

Scudo
@Barış TURAN

dostum barış ,
şahsen sürat yapacaklar için bu gerekli yani tayt ve de uzun tayt,ama sürat yok ise olabilir eşortman ,ekipte bi arkadaş eşortman giymekte ama ona demiyorum niye giyiyorsun diye çünki sürat olayında konforlu değil,kişinin kendisi çözecek,yol bisikletinde uzun yollarda sürat yapacaklar tayta yönelebilir,mtb 'de isteyen mtb kısa pantolon olur ya da tayt ,ama şu bi gerçekki yolda uzun pamuklu eşortman bence konfor vermez insana

@Kudret Kurtcebe Bi iş yapılacak,spor desteklenecek ön ayak olunacaksa gerçek kıyafet ve donanımı ile reklamını yapmalıdır siyasilr,o yüzden öyle dedim abi.Yoksa araba camından kafasını uzatıp ehehehe suna bak tayt giymiş diyerek laf atabilen insanımsılardan asla kurtulamayız.Çarpık çurpuk bisiklet kültürü yerleştirmek olmaz.Obeziteye karsı aksam halı saha maclarını desteklemek icin propaganda yapan elinde buz hokeyi ve ayagında 4 tekerlekli paten ile tanıtım yapan mahalle muhtarı gibi gözüküyorlar.

@ozgur908 Herşey iyi güzelde benim bi insan olarak anlamadığım birşey var. Devletin en üst mertebesindeki kişi kendi ağzından böyle birsey yapılacak diyor ama biz senin görevin değil diyoruz. Bu bana mantıksız geliyor. Bunu bi herhangi bir belediye baskanı dese ona da akp li chpli mhp li vs denilecekti. Sağlık bakanıyla birlikte olunan organizasyonda söylenen bir söz. Özet olarak ben cumhurbaskanının bunu söylemiş olması işin ne kadar ciddiye alındıgını gösterir.

@Barış TURAN

kimseyi incitmeden şunu demek isterimki,açıkça kendi namıma uzun taytı yazın giyerim kışında kışlığını,insanlar ne diyecek diye düşünmem .benim için önemli olan bana verdiği konfordur,sele üstünde uzun yollarda rahat ediyorum ,insanların tercihlerine saygı duyarım ama iş tempoya gelince kendileride zati anlayacak neyin ne olduğunuda ,tabi bir siyasi partinin liderinin kısa tayt giymesi aynen oy kaybettirir, burada eksik olan halkın değerlerinin nerede olduğudur,,bu ülkenin halkı malesef tutucudur fikri sabittir ön yargılıdır ,bunu söylerken halkı aşaladığım asla anlaşılmamalı.

@isozcann
devletin en üst makamına gelene kadar bu açıklamaları asıl yapması gereken makamlar var. cumhurbaşkanı elbette bisiklet gibi olumlu bir konuda tavsiyeler vermeli, kamuoyu önünde bisikleti teşvik eden siyaset dışı çalışmalara katılmalı, kamu spotlarında oynamalıdır. ama belediyeleri denetlemek, yapılacak düzenlemeler ya da girişilecek sanayi hamleleri konusunda kararlar almaya çalışmak hem cumhurbaşkanlığı makamını zedeleyen hem de bu görevi üstlenmesi gereken ara makamları yetkisizleştiren ve ucuzlaştıran bir yaklaşım. anayasaya ve devlet geleneğine ne kadar uygun olduğu da tartışılır. cumhurbaşkanlığı bir tavsiye kurumu değil de icra kurumu gibi davranırsa kabinenin ve meclisin yetkilerini kendi üzerine almış sayılır. kuralsızlık devletin işleyişini aksatan ve kabul edilemez bir durumdur.

Ben işe bisikletle gidiyorum Florya-Bostancı yazın bir sıkıntı yok. Bakırköy'den deniz otobüsüne biniyorum. Ama kışın sabah sis var diyelim deniz otobüs seferleri iptal! Herkes marmaraya saldırıyor zaten marmaraya katlanırın yoksa 10 den önce binemezsin! tek çare köprü kaldı ama köprüde bisiklet yolu yok geçmek yasak geçemezsin!! ben işe gidemedim işe gitmek için bisiklete binmemem gerek! bir kere teşvik yok sürekli bir engel var!!

@Hasan Tunalı Dostum sortla gittigim için işten atılmam için başmüdür yardımcısı talimat verdi.Bölüm müdürümüz zar zor ikna etti.Artık yaz günü acık renk kot pantolonun pacalarını sıyırarak gidiyoru olaydan sonra.Altından vergi mergi çıkmasın da ben baska birşey beklemiyorum pek.Ben hiç inanmıyorum şahsen bizi desteklediklerine. :)

@Barış TURAN

dostum barış
bi önerim var,bisiklet kıyafetleri ile işe gidebilirsin, sonra yanında sırt çantanda taşıdığın iş elbiselerini giyersin ,dönüşte gene bisiklet kıyafetleri olur.

@Kudret Kurtcebe Zaten bunu yapıyordum abi.Soyunma kabinlerimiz var orada iş üstümü giyip çalışmaya baslıyordum.Adam soyunma odasına geldi belli ki gözüne kestirmiş diş bilemiş.

• Beğen
Tepkiler: navigraph55
@Kudret Kurtcebe

bariz bir mobbing, haksız işten çıkarma girişimi, ayrımcılık ve nefret suçu söz konusu. bağımsız yargıya taşınması gereken bir durum :)

OOOOooo Bisiklet vergisi geliyor desenize :D

Ankara için, Sincan ile Ankara merkez tren istasyonu arasında bir zamanlar hayâlini kurduğum bisiklet yolunu yapmak çok zor gibi görünmüyordu gözüme. Neredeyse dümdüz, eğimi olmayan bir yol. Tren yolunun hemen kenarına gidişli-dönüşlü bisiklet yolu yapılabilir aslında. Yapılamaz mı?

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi senin giydiğin tayt değil sanırım dar kesim bisiklet pantolonu.

@mehmetsunu

kışlık olan specialized bisiklet için ,hiç üşütmüyor,paçadan fermuarlı,yazlık içten petli uzun tayt şeklinde paçada fermuar yok hiç terletmiyor.avatardaki kışlık tayt

Geri