Scudo Sports

Erciyes üniversitesi

@Ahmet Teoman ÇON

tabi ya getir mis gibi takılırsın yenisini alasıya kadar. zaten kayseri malum bisiklet için ideal her yer birbirine yakın :) bende bi gelseydimde bi halletseydim şu ekipmanları. daha yeni bisiklet alıcam mı o bile belli degil. allah kerim ya napalım :)

Scudo
bisikletimi yaptırdım, gerekli ufak tefek ekipman da aldım
c.tesi gece samsundan kayseriye (tabiki otobüsle :D ) çıkıyorum yola
şimdiden heyecanlıyım..

bi de samsunda kendi örgütlediğim arkadaş çevremle bu akşam
amatör bisikletlerimizle ufak bi tur yapcaz çok güzel olcak :)
tamamen amatör olarak çıkcağım ilk tur, gezinti mi demeliydim :D
bi kaç foto çekerim ;)

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
hava daha fazla soğumadan bi toplanıp bişeyler yapabilsek.
okulda açılıyor artık herkes gelir sanırım.
1-2 haftaya bişeyler yaparız belki :)
gerçi vücudum ne kadar yolu kaldırır hiç bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
@osman yalçın

evet orda erciyes bisiklette var bnde oraya bakmıştım orda carraro ve sedonada vardı. gidip bi inceleyn bncede.

@zeyfer mir

ben insallah ayın 25-26sı gibi ordayım ama bisikletle mi yoksa bisikletsiz mi orda olurum emin degilim. ins gelrsem ole yukarı talas felan yapabliriz. gayet guzel oluyor. cokta kasmayız kendimizi cunku benimde kondusyonum yok hiç alışma gezisi deriz adınada yada ole çıktık arkadaslarlan sıkıldıkta deriz :D

bide senn bolum ne? bide kacıncı sınıftasın zafer?

ben foto çekemedim arkadaşlar, makina bulamadık da :D
atakumdan samsun merkeze kadar 1saat pedal
yarım saat mola (cevizli balkaymak dondurma :p )
daha sonra 1saat merkezden atakuma, güzel bi gezinti oldu

aynısını yukarı talasda da yapmak isterim,
hem taılmış oluruz hem de bacakları açmak antreman yapmak için güzel bi yol olur
fazla yorulmayız..

2saat sonra yola çıkıyorum ben istikamet kayseri :)
siz de gelince yine burdan haberleşiriz arkadaşlar.. ;)

talasta bisiklete binmek güzel olur. önce sert bir tırmanış, sonra yokuş aşağı güzel bir iniş... bisiklet alırsam yapacağım ilk şeylerden biri. :in:

selam arkadaşlar
adanaya yolunuz duşerse ögrenci evimde misafir edebilirim
belki bende gelebilirim

kardeş ben mersin liyim. arkadaşlar yazları adana ya gider. hem gezme, hem alışveriş için. orası bisiklet piyasası olarak mersin e göre güzel. bi daha ki yaza ben de gelmeyi planlıyorum. o zaman görüşebiliriz.

tabiki
ögrenci evi
hem karşılıklı pes counter atarız
evde 6 tane pc var

bekliyorum
buradan belki hataya gideririz beraber guzel bir gezi olabailecegine inanıyorum ?

merhaba arkadaşlar erciyes üniversitesi ve kayseeri bölgesinde tur düzenleniyormu. ben ürgüp e tayin oldum düzenlenen turlar varsa katılmak istiyorum paslanmaya başladım:) görüşmek üzere...

@mehmet özata

Mehmet bey merhabalar,
Bisiklet için cennet gibi bir yere düşmüşsünüz. Ürgüp'te bisikletçi dostumuz Can Dede var. Onunla mutlaka tanışın.
Ben ara ara Kapadokya bölgesine geliyorum. Malum 4 yıl Avanos Özkonak'ta geçti.
Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: yaren cin
arkadaslar yeni sezon acıldı diyelim artık okulun 2. haftasında :) ben antreman yapıyorum aksamları talas yolunda. ins yakın zamanda bir gezi organizsayonu duzenlemek istiyorum ama cok antremana ihtiyacım oldugundan bisey yapmıyorum :)

bisiklet bence güzel bir spor. iyi antrenman yapılıyor. ben bisikleti alınca her halde baya gezmem gerekicek eski formumu bulmam için...

@Mustafa ÖZKARA

merhaba mustaf bey,
valla bisiklet içi güzel parkurlar olduğunu biliyorum kapadokyada ama daha kimseyle tanışma fırsatım olmadı ve hiç tura çıkamadım:( Can dede ile mutlaka tanışmak isterim iletişime nasıl geçebilirim yardımcı oursanız sevinirim. ayrıca en kısa zamanda özellikle hafta sonu bekliyorum kapadokyaya.

Geri