tabi ya getir mis gibi takılırsın yenisini alasıya kadar. zaten kayseri malum bisiklet için ideal her yer birbirine yakın bende bi gelseydimde bi halletseydim şu ekipmanları. daha yeni bisiklet alıcam mı o bile belli degil. allah kerim ya napalım
bisikletimi yaptırdım, gerekli ufak tefek ekipman da aldım
c.tesi gece samsundan kayseriye (tabiki otobüsle ) çıkıyorum yola
şimdiden heyecanlıyım..
bi de samsunda kendi örgütlediğim arkadaş çevremle bu akşam
amatör bisikletlerimizle ufak bi tur yapcaz çok güzel olcak
tamamen amatör olarak çıkcağım ilk tur, gezinti mi demeliydim
bi kaç foto çekerim
hava daha fazla soğumadan bi toplanıp bişeyler yapabilsek.
okulda açılıyor artık herkes gelir sanırım.
1-2 haftaya bişeyler yaparız belki
gerçi vücudum ne kadar yolu kaldırır hiç bilmiyorum...
ben insallah ayın 25-26sı gibi ordayım ama bisikletle mi yoksa bisikletsiz mi orda olurum emin degilim. ins gelrsem ole yukarı talas felan yapabliriz. gayet guzel oluyor. cokta kasmayız kendimizi cunku benimde kondusyonum yok hiç alışma gezisi deriz adınada yada ole çıktık arkadaslarlan sıkıldıkta deriz
bide senn bolum ne? bide kacıncı sınıftasın zafer?
ben foto çekemedim arkadaşlar, makina bulamadık da
atakumdan samsun merkeze kadar 1saat pedal
yarım saat mola (cevizli balkaymak dondurma )
daha sonra 1saat merkezden atakuma, güzel bi gezinti oldu
aynısını yukarı talasda da yapmak isterim,
hem taılmış oluruz hem de bacakları açmak antreman yapmak için güzel bi yol olur
fazla yorulmayız..
2saat sonra yola çıkıyorum ben istikamet kayseri
siz de gelince yine burdan haberleşiriz arkadaşlar..
kardeş ben mersin liyim. arkadaşlar yazları adana ya gider. hem gezme, hem alışveriş için. orası bisiklet piyasası olarak mersin e göre güzel. bi daha ki yaza ben de gelmeyi planlıyorum. o zaman görüşebiliriz.
merhaba arkadaşlar erciyes üniversitesi ve kayseeri bölgesinde tur düzenleniyormu. ben ürgüp e tayin oldum düzenlenen turlar varsa katılmak istiyorum paslanmaya başladım görüşmek üzere...
Mehmet bey merhabalar,
Bisiklet için cennet gibi bir yere düşmüşsünüz. Ürgüp'te bisikletçi dostumuz Can Dede var. Onunla mutlaka tanışın.
Ben ara ara Kapadokya bölgesine geliyorum. Malum 4 yıl Avanos Özkonak'ta geçti.
Görüşmek üzere...
arkadaslar yeni sezon acıldı diyelim artık okulun 2. haftasında ben antreman yapıyorum aksamları talas yolunda. ins yakın zamanda bir gezi organizsayonu duzenlemek istiyorum ama cok antremana ihtiyacım oldugundan bisey yapmıyorum
merhaba mustaf bey,
valla bisiklet içi güzel parkurlar olduğunu biliyorum kapadokyada ama daha kimseyle tanışma fırsatım olmadı ve hiç tura çıkamadım Can dede ile mutlaka tanışmak isterim iletişime nasıl geçebilirim yardımcı oursanız sevinirim. ayrıca en kısa zamanda özellikle hafta sonu bekliyorum kapadokyaya.