Scudo Sports

Erciyes üniversitesi

@recep şahin

kardeş ben 2haftadır 7km.lik sümer kampüsüne gidip geliyorum, artık düzenleyelim bişeyler. iyice canım çekmeye başladı.. ben kyk.da kalıyorum sen nerdesin kayseride? bi de endüstride bizim azer eleman var turalım kankam benim :D bi gün buluşalım yüz yüze konuşalım musait olduğunda. turalı görürsen benim numaramı alabilirsin ondan ;)

yaren kardeş sen de bizim burak'ın arkadaşıymışsın, şuan yanımda. senin adını burda görünce şaşırdı :D sen de onunla görüş buluşalım bi gün hep beraber ;)

hadi hayrlı günler :)

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
Scudo
@Ahmet Teoman ÇON

Olur ya görüşelim tabikide. sende selam söle turala. biz gecen hafta sarımsaklı barajına gittik deneme amaclı. bu haftada hava ii olursa gidicez . sen bana ozelden numaranı at. eger uygun olursa haber edeym gidelm.

sarmısaklı ya gidiyorsunuz haber vermiyorsunuz :( tam benlik yolmuş düz ve yokuşu az en azından dik yokuşu yok.inşallah birde hep beraber gideriz...
(merak; çarşıdan kaç km baraj)

arkdaşlar ünv. de yolda giderken birçok bisikletli görüyorum ama tanımıyorum tabiki.mesela ben kask (kırmızı) kullanıyorum (başka kasklı görmedim) kolaylıkla tanırsınız. sizi de kolay tanıtacak şeyler varmı.yolda görünce tanışalım barii. birkaç kere müh. f. si önüne geldim ama hiç bisikleti üzerinde biri tesadüf etmedi :(

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
@zeyfer mir

biz talastan gittik. ben km saatini evde unutmams olsak tam olcerdikte. tam emin olmamakla brlkte. 35km civarı. ins gideriz. bnm kıslık ekipmanda memlekette kaldı bi gidip alıp gelsem tekrar hazırımda ins bakalım :)

benim ekipman olarak eksiğim çoook. bi kaskım var o kadar o da kırmızı :)
sık sık bakmaya çalışıyorum varmı birşeyler diye inşallah olur hadi bakalım...

beyler turlar fln oluyo hiç iletişime geçemedik çok kopukluk oldu ya :(
neyse ben numaramı buraya yazıyorum (özel msj hakkım yok henüz)
görüşmek tanışmak isteyen en azından msj atsın ben ararım sizi
grubumuzu kuralım artık, tek başına olmuyo.. :)

0544 822 70 20 ;)
saat sıkıntınız olmasın rahatsız etmezsiniz mrk etmeyin :D

ii yanımızda siz varken korkmadan gideriz o zaman köpek gelirse dazerlersiniz olur biter. aslında bayağıdır köpek kovalamadı beni biraz heyecan olurdu ya riskide fazla tabii :)

bidahakine beraber gidelim,
köpekten falan da hiç korkunuz olmasın
dazer'a gerek yok arkadaşlar :D

@Ahmet Teoman ÇON

biz gezi yapıyoruz ama o an karar vererek yapıyoruz. her zaman net başında olamıyorum . o yüzden kopukluk oluyor. numaranı kaydettim eğer bir gezi planı olursa haber ederim. bu hafta sonu tırmanış antremanı için erciyese çıkalım diyoruz ama hava durumuda önemli tabi. bakalım nolcak. sen haber bekle bizden. cumartesi yada pazar düşünüyoruz.

@zeyfer mir
bzde antremandayız. ne kadar cıkarsak işte. gecen gunde hisarcıga cıktık eglenceliydi :)

biraz sakatlığım var bacağımdan o yüzden yokuş zorlayamıyorum düzde giderim de.hacılara çarşıdan 50 dk da ancak çıkmıştım :) ama yinede görüşmek için gelirim siz gün belirtirseniz ...

Geri