Scudo Sports

Endülüs Turu 2015 (Eurosport)

Scudo
Froome'un formu gecen sene ile alakasiz. Ama hala kafa sagida suruyor :) kendi instagram hesabindan bununla ilgili saka bile yapmis. Zamana karsida ileri bakan bi fotosunu koyup her zaman asagi bakmadigimin kaniti yazmis sonra da hashtag ile i love my stem (gidon bogazimi seviyorum) yazmis. Saka bi yana gercekten buyuk bir atlet ama biraz kirilgan. Son km.de contadorun dansi ise yaramamis. Birden kadansi yukseltip firlayip gidiyor.

2013 de Froome, TdF kazanırken sezon başında Umman Tur'unu kazanmıştı ve yine aynı günlerdi. O yarışta da Contador ve hatta Giro galibi Nibali de vardı. Büyük yorucu turlara girmedikten sonra sporcularda formdan düşeceklerini sanmıyorum. Giro'da yarışan Majka , Tour'a gidip 2 zor etap kazanmıştı.
Froome salon bisikletinden gelen birisi olarak yüksek kadansa alışkın birisidir, Bence yaptigi gayet normal.

@Hasan SAYLIK
Zannetmiyorum. Risk almaya değecek bir yarış değil.
Umarım alır ama, ben haksız çıkarım, yarış da eğlenceli olur :)

Contador finişte 2 saniye için atak yapar mı diye şöyle bir son 3km grafiği koymuşlar. Son km eğim fena değil.

https://pbs.twimg.com/media/B-YOjN_IUAAousf.png

Çok bir yokuş sayılmaz bence burda atak olması çok zor 3 km de 100 metre irtifa kazanımı . Sprint bile atarlar belki.

Brezilya Pembe Dizisi müziği eşliğinde yayın başladı :D

Dsmart var Eurosport HD kanalı var fakat ben bu yayınları izleyemiyorum. Sizler nereden izliyorsunuz bu yayınları ?

Dün Froome'un Contador'a atağı sonrası ortaya çıkan değerler. (Ataktan itibaren)

Stage 4. Alto de Allanadas (last 1.82 km, 12.20 %)
Froome: 6:45, 16.18 Kph, VAM 1973 m/h
Contador: 7:14, 15.10 Kph, VAM 1841 m/h

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
İnan Özdemir'e de sordum Froome'un dünkü son 1.5 km'de ortalama kaç watt gücü olduğunu ama o da bir şey bulamadığını söyledi :/ 800 falan var mı acaba

@Hakan Küçükal Eurosport 2

@Hakan Küçükal
D smartta eurosport 2 yok :( internetten malesef

Kaçıpta son 5 km de pelaton tarafından yakalanmayı düşmanıma bile dilemiyorum. CCC ne yapsın...

Dünkü gibi heyecanlı bir final olmasa da gerçekten güzel ataklar göstermiş oldu 5. etapta.

Geri