Scudo Sports

Endülüs Turu 2015 (Eurosport)

Oğuzhan Y.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.509
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Felt
http://www.procyclingstats.com/races/logos/2013-12/Vuelta-a-Andalucia-Ruta-Ciclista-Del-Sol.jpeg
Froome ve Contador'un yer aldığı yarış bugün 17:30'da Eurosport yayınıyla başlıyor.

(link)

Bugün 2 etap var Eurosport'un yayını nasıl olacak bilemiyorum.

Katılan takımlar ve sporcular: (link)

Zirve finişiyle biten kraliçe etap(4. etap): (link)
http://www.procyclingstats.com/races/profilesmaps/2014-12/Vuelta-a-Andalucia-Ruta-Ciclista-Del-Sol-Stage-4-1419587935.jpg
Yine zirve finişiyle biten 3. etap: (link)
http://www.procyclingstats.com/races/profilesmaps/2014-12/Vuelta-a-Andalucia-Ruta-Ciclista-Del-Sol-Stage-3-1419587928.jpg

Scudo
İlk etabın sonunu ikinci etabın tamamını verirler, Froome ve Contador çekişmesi ilginç olacak bu arada üzücü bir haber, Contador 2016 sezonunda sonra bırakacağını açıkladı, zirvede bırakmak istiyorum dedi kendisi. Yani son yarışlarını izlemeye başladık, aynı açıklama Cancellara'dan gelmişti.

10 dakika sonra saate karsi yaris baslayacak. Bu sene Ruta del Sol un favorilerii kim olacak, hemen görecegiz...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Favoriler belli Contador,Froome,Van De Broeck, Mollema,Peraud. Kimler sagan iyi kimler kötü onları görme açısından çok güzel yarış , herkes sezona hazir olmak için limitlerini mutlaka zorlayacaktır.

@Hasan SAYLIK@Hasan SAYLIK
@Hasan SAYLIK
Contador, Giro ve Fransa Turu' nu hedef aldigini söyledi. Yani Ilk hedefi 3 ay sonraki bir yaris. Bu da demektir ki Formun zirvesine 3 ay uzak.... Bu yüzden favori sayilamaz. Tabii ki ne yapacaklari belli olmaz..

Daha hic yarış görmediler, yarış ve antrenman farklı şekilde insanı güdüler. Kazanmasalar da Contador ve Froome sonuna kadar zorlayacaklardir kendilerini, ayrica ortada bir düello var ve her yarış bir sahne.

Moreno zamana karsıyi aldı , Contador 4. oldu, Froome 10. Oldu, genel klasman Contador da.

contadoru çok aç gördüm ben. zamana karşı etabında nasıl da ayağa kalkıp sallanıyordu, hala hırslı olduğu bir gerçek.

vuealtada olduğu gibi, burada da zamana karşıda froome'u geçti.
zirve bitişlerini merak ediyorum, sezonun ilk heycanını yaşayacağız:)

Bisikletde ve çoğu sporda aç olmayan kişi zaten kaybetmeye mahkumdur, sadece antrenman, hazırlık ile başarı gelmez, acıya katlanmak, dayanmak gibi mental konularda etkilidir. Contador gerçekten çok aç,o kadar başarıdan sonra bile kazanma isteği olması gerçekten aç olduğunu gösteriyor. Bunu en iyi gösteren sporcu bana göre Fabian Cancellara , hala o yaşta klasikler için, zamana karşı için çaba gösteriyor. Bu sene klasiklerde dah ilginç olacak.

Eurosport 2 ' de yayını 10 dakika önce başladı. Kaçırmak istemeyenlere duyurulur ;)

Yol öyle güzel ki, insanın atlayıp uçağa gidesi geliyor. Özledik bisikleti, göçmen kuşlar gibi kışın biz de sıcak memleketlere göç etseymişiz (biz derken yol' cuları kastediyorum, mtb ciler kalsın, etrafa göz kulak olacak birileri lazım) Yolu trafiğe kapatsınlar 500 km giderim. (Düşünün, imkansız olmasına rağmen "giderim gibi hissediyorum")

Güzel bir yarış oldu. Movistar sezona iyi hazırlanmış gibi. Dege çok geç reaksiyon verdi ve yetişemedi.

Yarın ki zirve finişli yarış saat 15:00'da Eurosport 1'de.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Bugünkü 3. etabın sonundaki tırmanış: (link)

7.3km ve ortalama %10 eğimli gerçekten sağlam bir tırmanış.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Nefis ataklar arka arkaya gelmiş harikaydı

Normalde 2'de vereceklerdi bugün yayını. Sabahtan ertelenen kayaklı koşu gelmiş oraya.
Bilgisi olan var mı? Önemli etap vardı bugün.

@Gökhan Toros

(link)
Endülüs Bisiklet Turu'nda 3. etap,yayın saat 15:30'da başlayacak Eurosport 1'de.Zirve finişi var.Contador vs. Froome ilk düello.Anlatımdayım

merakla bekliyoruz:)

caner eler de yedi bizii, 4 oldu saat hala yayına girecekler..:)

Geri