Scudo Sports

Endülüs Turu 2015 (Eurosport)

@x-rayted
British Eurosport 2 olabilir o belki...
Şu an yayın var turun.

Scudo
@Gökhan Toros
Siz bize Endülüs ten haber verin, biz de Bundesliga dan Bayern-Shalke maçından :(

Eyvah eyvah, tam izlenecek yarışmış. Banttan artık...ha unutmadan, Ribery hepinize selam söylüyor.

@Ali Demir

27-28 saniye arasında bir farkla bitti. Mayo değişebilir. Bekliyoruz resmi sonuçları

edit: Spoiler butonumuz varmış bizim ya. Düzenledim mesajı :)

MUHTEŞEM bir finişti.
froome da kesinlikle saygıyı hakediyor.
contadoru resmen parçaladı. hiç bu kadar aciz görmedik contadoru.
bence froome a yarış kazandıran hareket kennaugh a git demesiydi. contador froome bıraktı diye rahatladı ama arkasından bammm..

NOT: takdir edersiniz ki yayın buldum :) british eurosport 2

abii ohaa, contador uyudu mu?:)

sok olmamak elde degil...

sagol Gokhan kardesim. froomecular sevinsin hadi:p

@Efe Yamac Yarbasi
Resmi sitede daha güncellemediler.
Bu tür durumlarda küsüratlar da sayılıyor, onun içinde şimdiye kadarki bütün etapların süresine tekrar bakılıyor.
O nedenle sonuç biraz geç gelir diye düşünüyorum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
15 Mart'ta Quintana, Contador ve Froome'un yarışacağı şöyle bir etap var. Sabırsızlıkla bekliyorum. :D (link)
Tirreno-Adriatico

http://www.procyclingstats.com/races/profilesmaps/2014-12/Tirreno-Adriatico-Stage-5-1418916130.jpg

Nibali de var galiba o yarışta. Contador hiç mi atak yapmadı kendini zorlamadı. İzleyemedim yarısı artık tekrarı da gece var.

@Oğuzhan Y.
Bu yarışta Nibali de olacakmış.

Contador çabaladı ama yetisemedi.
Yalnız yayindaki kalan mesafe bilgisi falan yanlıştı. Biz o yüzden tam anlayamadık. Bizim bitti sandığımız yerde meğer yarış yeni başlıyormuş. Başta pelotonu saxo çekti. Sonra sky öne geçti. Contador froomeun hemen arkasındaydı. Skyda onde kennaugh vardi ve froome ona git dedi ve o da atak yaptı. Böylece froome bıraktı imajı oluştu. Gene contador froomeun arkasından gelip onu geçecek dedik ama sonra froome çıktı ve contador ona yetisemedi. Çok kısa mesafede 30 sn kadar fark yaptı froome

• Beğen
Tepkiler: Onur Cavus
biraz once son kmleri izledim de, gercekten keyifli bir yaris olmus.

froomeun 1km kala yapmis oldugu tempoya ayak uyduramamis contador. vueltada iyi takip edip, atagini yapiyordu.:) froome ayaga kalkmadan, o egimlerde o kadanslara nasil ulasiyor anlamiyorum. cok seri ceviriyor masallahi var. nazarimiz degmesin. dusup bir yerini kirar sonra :)

froome fransaya hazirlaniyor, contador ise giroya o yuzden froome contadora gore formsuz dusuncelerine katilmadim hic. gayet formda gozukuyorlar. bu aylardaki performanslari buyuk turlar icin az cok olcu oluyor.

froomeun bu denli istekli olmasina cok sevindim. heyecanli, bol atakli etaplar izleyecegiz insallah. :)

@Ali Demir

İşte konu o zaten. Froome'un sezonu, Contador'un 2 ay gerisinde. Froome, Contador'dan 2 ay az çalışmış ve bu durumda. O yüzden zaten işler Contador için pek de iyi görünmüyor.

froome dünün öcünü fazlasıyla aldı :) Zaten contadora un bugün ki basın açıklamalarında imalı imalı mesajlar vermiş demek ki o da durumun farkında. Kayıt cihazında 90 dakika kayıt var son 7 km yok lanet olsun bu elektriklerden dolayı en heyecanlı yerini kaçırdım yine. Kayıt alabilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.

Geri