Scudo Sports

en iyi marka trek mi?

campos

Üye
Tepki
0
istanbulda şubesi varmı.hız ve gezinti için en iyi modeli hangisidir.boyum 1.78 kilom 90.ataköyde düz zeminde dolaşmak için alıcam.tavsiyeleriniz neler.fiyatı standartın üstünde olabililir.aldığımda 4-5 sene kullanmak istiyorum

Scudo
en iyi marka diye bişey bu soru yanlış bi kere...En iyi marka senin gözüne bütçene vullanım şartlarına en uygun olandır...o sebeple biraz araştırma yap tel markaya takılma...Ama boy ve kilona göre medium size yani 18" bir bisiklet alman mantıklı olabilir tabi üstüne binip denemekte lazım...

bakırköyde trek gibi ünlü markaların şubeleri varmı

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
iyide burdada genelde marka ağırlıklı tavsiyeler var...

hmmm.. haklisiniz :rolleyes: neyse benim dedigimi denmemis sayin, arkadas zaten marka istiyor :p

en azindan "tavsiye" kismini isin tutturdum ama :D

Bütün markalar iyidir...
Trek,Cannondale,Corratec,Giant bunlar yabancı ürünler.
Salcano,Bisan bunlar yerli ürünler.
Kron buda melez bir ürün.
Türkiyede hepsinin distribütörü veya satıcısı mevcut.
Hepside iyidir.
Elinin altında bilgisayar olduğunua göre bi araştır istersen.
Bunların hepsi Ataköyde,Bakırköyde,Kadıköyde kısacası bütün köylerde gidiyo.

trek in en çok satılan modeli hangisi.modeller arasında neden bu kadar fiyat farkı var.pahalı markalarda ne gibi farklı özellikler var

Trek modelının en cok hıt yapan modellerı..

3700,4300,4500,6500 modellerı....Bunlar ozellıklerıne gore fıyatları degısır..

Bu gıbı markalarda. fıyatların yuksek olması kalıte ve kullanılan malzemenın saglamllıgı onem arz eder..

Profesyonel anlamda ılgılenmıyorsan eger bıraz bısıklet uzerınde calısman gerekır ben anlatmaya calısırsam 3 gun yazarım ...

Fıyat farkları genelde, buyuk trajlı markaların kullandıkları kadro,malzeme,garantı suresı,fıyat farklarını olusturur, ıncelersen dedıklerımı daha ıyı anlayacagından emınım..

(link)...

saygılar...

pahalı modeller dahamı hafif oluyor.asfalt zeminde gezinti-spor için kullanacağım bir model arıyorum.sizce en uygunu hangisi

En iyi marka kavramı görecelidir..
Bence en uygunu bulmak lazım..

bende bi sey yazmak istedim.bi onceki arkadasa katiliyorum en iyi kavrami kesinlikle gorecelidir ama kendini belli stillerde kendini kanitlamis markalar var.dag bisikleti icin konusmak gerekirse benim en fazla guvendigim markalar
downhill: santa cruz, kona, mongoose
xc : trek, gt, canondale
freeride :kona (bunu tek geciyorum)
tabi bu benim listem :))

Geri