@Y. Burak
Kardesim 4 satır yazarım sursarsın anlamında demisim ya bak simdi onu yazıcam iste..Onu elestiri icin DEGİL ''Anlamayıp burnunun dıkıne HALA ! HAKLI cıkmak ıcın gıttıgın ıcın dedim''...Hala haklı cıkmak icin 1 kelime alıp carpıtıyosun..Cok karakter gordum boyle inat eden ilk ama yazıcam sıkıntı yok.
1.'' Spora hevesli, yetenekli, genç arkadaşlarım öğrenci bütçesiyle zar zor aldığı, sizin sürekli amatör bisiklet diye küçümsediğiniz 1000 lira değerinde alüminyum bisikleti ile her gün antrenmana çıkarken, arkadaşlar arasında "Kodaman" diye tabir ettiğimiz bir takım insanlar üst model karbon bisikletleriyle bakkala gidip geliyor ya da bisikletlerini balkonda, garajda çürümeye terk ediyor... İşte ben bu noktada şikayetçiyim.'' Okur musun burayı ?
Ben Amatör diyerek insanlarımı kücümsedim Kardesim?!...Ben diyorum ki Amatör Yani;Bu isi Profesyonel olarak yapmayan..Yarıs vs musabakada bulunmayan ınsanlar 1 ayda bır bısıklete binen insan yapmamalı..Olay YAPMAYIN ! Degil..Bakın yapmamalı diyorum NEDEN !? Saglık icin...Kendisi icin..Gidon döndügü an is bitti..
Gelelim asıl olaya ben Sana insanları kücümsedigimi söyledigimi hatırlamıyorum? Amatör ile kastım buydu..Nasıl ordan araya baglac attın tebrık ederim..
2.(Bisiklet bir kültürdür, zevk de verir acı da. Bugün eğer bir çocuk bisikleti ile eğleniyorsa, bisiklet sürerken mutlu oluyorsa bırakın istediğini yapsın; elini bıraksın, gidona otursun, selenin üstüne çıksın, 180 dönsün, bunny yapsın... Sizin gördüğünüz o amatör! çocuklar, o amatör! bisikletleriyle, mahalle aralarında bisiklet sürmenin zevkini yaşayacak ki ileride bu işe gönül verebilsinler. Ülkemizde kaç tane BMX parkımız var, kaç trial parkımız var? Maalesef ki sizin yazdığınız gibi ''Sokak Arası caddede'' yapmak zorundayız.)
Oku burayı ne demissin!? Ben cocuk amatör bisikletiyle gezmesin mi dedim oku bakıyım yukarıyı ?..Caddede sokakta ellerini bırakıp gezen insan icin TEHLİKELİ !!!! dedim...Yapamazsında demedim KARDESİM !..Git sokaktamı biniceksin..Dagdan mı atlıycaksın ellerini acarak ne yapıyorsan YAP !..Ben dıyorum ki Bisiklete ellerini beline sarıp bınmek TEHLİKELİ...ZAR atmak gibi en ufak aksilik ''SENİN bisiklette ellerini tutarak alacagın HASARIN bir kac misli fazlasını vericek anladın mı?! belki kazaya bıle engel olabılırsın''..Sunu bir anla artık...
Özellikle Su yazdıgın 2. Satırda sinir oldum..Ülkemizde kac PARK var kac vs var gibi...Sokaklarda yapıyor cocuklarda dıyorsun..Ben sokakta akrobasi yapan cocuga bısey mi dedim hakaret mi ettim? Konuyla alakasız ben dıyorum ki elini sokak arasında caddede bırakırsa bu tehlıkeli..Savunmasız kalır dıyorum Bu kadar ıster tutar ister tutmaz bu cocuga ve sana kalmıs..Ben bır yorum Yaptım ''elleri bırakıp gezmek saglık icin sakıncalı tehlikeli kaza riskini artırıyor'' bu kadar sımdı otur yazdıklarını oku ne kadar alaka kurabılıcaksın...Ülkemizde ne kadar PARK var banane hocam? Gıt beledıye baskanına yaz..Ben parkla vs ıle bısey demedım..Senın yazdıgın 2. satırın benım konumla alakası yok..
Yine söylüyorum..Anket yapın..Yazmayın..Yazdıgımın arkasındayım..''Elerini bırakıp bisiklet kullanmak Kazaya davetıye cıkarır..Cok iyi bisiklet kullanın Profesyonel olun amatör olun farketmez elleriniz havada yapacagınız kaza size elleriniz gidonda ıken alacagınız hasarın misli fazlasını vericektir''..Savunmam bu..
@Raşit S

sesli güldüm^^