Scudo Sports

Elimden gelen budur 1979 model peugeot px10

Erdinç abi bi konu hakkinda soru sormqk istiyorum wainmaly marka tahminen 76 model bir yol bisikleti topladim tek sorunum yerinden cikmiyan sele borusu o sele borusunu nasil cikqrtabilirim ?

Scudo
@ERDİNÇ DURAN bey çok özverili ve güzel eğlenceli bir çalışma olmuş. Yukarıda maliyet tablosu yapmışsınız. Fakat ben kendi el emeğiniz ile yapılan bir çalışmanın paha biçilmez olduğunu düşünüyorum. O artık sizin çocuğunuz gibi . Güle güle kullanın Tebrikler

@hasanwhite26 sağlam büyükçe bir masa mengenesine boruyu sıkıştır ve kadroyu sağa sola yavaşça çevirerek çıkarmaya çalış...işleme başlamadan önce kadroyla borunun arasına birazcık ince yağ damlatırsan daha kolay çıkabilir...

jant teline takılan kedi gözlerinden piyasada kalmadımı artık...bit pazarından bulduğum kedi gölzeri yerini buldu..20150607_170406.jpg 20150607_170410.jpg

bisikletime suluk montajını tamamladım...son durum budur..SULUK MONTAJI (1).jpg SULUK MONTAJI (12).jpg SULUK MONTAJI (17).jpg

@ERDİNÇ DURAN bey, suluk kelepçesi için hazırlık aşamalarını da paylaşabilir misiniz? :)

@ERDİNÇ DURAN
her zaman sevmişimdir böyle kendin yap projeleri. :)

@hasanwhite26 wd40'ın pas sökücüleri var. koçtaş da rahatlıkla bulabilirsin. ilgili yere uygula bir gün bekle. sonrasında @ERDİNÇ DURAN ın bahsettiği işlemi yaparsan rahatlıkla çıkartırsın.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Selam Erdinç,
projene dair yorumda bulunmayacağım ancak bisikletinin kadrosu Peugeot Px-10 ya da bu modelin dahilinde bulunan (du/da ya da Pa) serilerinden hiçbirisi malesef değil. En azından bunu kanıtlar nitelikte karakteristik özellik taşıyan işçilikleri bir yana bırakacak olursak Bocama, Prugnat ya da Nervex lugları da göremedim, sadece bu bilgi aklının bir köşesinde olsun isterim.
Kolay gelsin.

@Dogukanaksu

Yok böyle bir bilirkişilik. Bisiklet dedektifi.

Yeni topladığım beldesandan rabbitten zaman buldukça üzerinde çalıştığım sele altı için çantada dün akşam kenar şeritlerini tutkalla yerine sabitledim...bu akşam kısmet olursa dikişlerini tamamlayacağım, aynı şekilde yan tarafların kapaklarınıda hazırladım...
20150616_215118.jpg 20150616_215125.jpg

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Erdinç Ağabey, mest olmuş durumdayım. Elinize emeğinize sağlık. Bir gün yolum oralara düşerse muhakkak yanınıza gelip bir tanışmak isterim, bisikletinizi, o güzel bebeği bi kere görmek isterim. Saygılarımla ağabey, devamını bekliyoruz fotoğrafların...

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
samimi ifadelerin için çok teşekkür ederim... ne zaman istersen buyur gel, bi tur veririm sana...:)

• Beğen
Tepkiler: furkantepee
çanta için kullandığınız malzeme nedir? dayanıklı ve esnek bir malzemeye benziyor.

@nihat yildir malzeme kösele diye geçiyor.... 5mm kalınlığında, kuruyken eğmek bükmek mümkün değil ancak suyun içine sokup çıkardığınızıda istediğiniz şekle veya kalıba sokmanız mümkün ayakkabı tamircilerinde veya malzemecilerinde bulmanız mümkün , kilo hesabı satılıyor kilosu 50 tl...:)

Geri