Scudo Sports

Elimden gelen budur 1979 model peugeot px10

@Onur DOĞRU Teşekkür ederim...Allah kolaylık versin kadronuzu satmayı düşünürseniz görüşebiliriz..:)

Scudo
@Onur DOĞRU şaka bir yana bu kadroların sağlamını temizini bulmak gittikçe zorlaşıyor...ben artık hurdacıları falan takip eder oldum,bir keresinde Samsunda bir bisikletçide gördüm hurdalık kısmında duruyordu ne yazıkki kayinçonun nişan cemiyeti için koşturma telaşındatydık orada o yüzden alamadım ama orjinal ve eksiksiz bir kadroydu, hala aklımdadır...:(

@ERDİNÇ DURAN, hemen bir konu açalım Samsun'lu bir arkadaşımız alıp kargoya versin bizim namımıza. :D

@Tahir Keskin yoookk bakarsın çok beğenir nefsine yenik düşer alırda göndermez bize...:):):) Ağustos ayında yine gidicem bu sefer düğün için o zaman kararlıyım ne bulursam getircem buraya...:):)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@ERDİNÇ DURAN
sormayın bende bisikleti dağıtmıştım boya için; evlenince ev arkadaşımda bırakmıştım... şimdi malzemeleri arıyoruz evde :( bulursam full wienman setli bir bisikletim olacak:)
sizin ve @Murat Cömez in bianchisinin arasında bişi çıkacak ortaya :)

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
@Onur DOĞRU hadi bakalım başarı ve kolaylık diliyorum...weinmann candır can...keşke şu bodrumunda garajında ardiyesine bisiklet tutanlar bi çıkarsada işi görülen birine verse veya satsa... ne güzel işler çıkar ortaya, bizde çin mallarından kurtulsak...

@Belmont teşekkür ederim... sende durum nasıl ne aşamadasın...

@nihat yildir fena olmadı, işimi görüyor..:)

@nihat yildir teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: Belmont
@ERDİNÇ DURAN bakalım akşam malzemeleri bulabilirsek çok rahatlıcam:) bide bir problemim var jant tellerini kesmişler... yeniden ördürmek gerekecek artıkın...
Bide sorum olacak , eski malzemeleri parlatmak için nasıl bir yol izliyorsunuz :)

bu ürünü metal parlatmada kullanabilirsin... jant telleri sıkıntı olabilir mutlaka iyi bir bisiklet tamircisinin onayı ile alın yoksa boyları sıkıntı olabiliyor...
@Onur DOĞRU f1f178268f79950abe159ebc8ec44e90.jpg

@ERDİNÇ DURAN malasef eski malzemeleri bulamadım... ama elimde yeni malzemeler var bir aynakol eksik onuda bulunca toplamaya başlıcam.... Bu arada kadronun boyasıyla falan ugrasırım artık :)

• Beğen
dün @Tahir Keskin kardeşimle sohbetimiz esnasında bisikletin maliyeti konu oldu ve bu tip projelere başlayacak arkadaşlara yardımcı olması açısından özet bir maliyet tablosunu aşağıda bilgilerinize sundum...(resmi yazı gibi oldu yawww:) )

BİSİKLET (HURDA HALİ) : 70 TL
BOYA : 30 TL
TEMİZLİK İÇİN BENZİN : 5 TL
RUBLE AYNASI : 5 TL
ARKA ARTTIRICI : 15 TL
ARKA RUBLE : 20 TL
ÖN ARKA GÖBEK : 35 TL
JANT TELİ : 15 TL
ZİNCİR : 15 TL
FREN KALİPERLERİ (KARGO MASRAFI DAHİL) : 30 TL
PEDAL : 10 TL
GİDON BOĞAZI : 10 TL
SELE : 35 TL
İÇ DIŞ LASTİK AKORD AYARI :100 TL
FREN KOLLARI : 90 TL
GİDON : 50 TL
GİDON SARGISI : 20 TL
SELE BORUSU : 7 TL
SELE BAĞLANTI APARATI : 5TL
ALÜMİNYUM KAYNAĞI : 30 TL
AYAKLIK : 10 TL
İŞÇİLİK, EMEK, ÖZVERİ : PAHA BİÇİLEMEZ
TOPLAM : 607 TL

(unuttuklarım olabilir)

@Onur DOĞRU ikili aynakol bulabilirsen bi yerlerde banada bir set alırmısın ben bulamadım kocaelide ve değişmem gerekiyor...(hesap numaranı verirsin hemen havale / eft yaparım)

@Drdaldal Teşekkür ederim üstadım...maliyetini hiç hesaplamamıştım az önce liste çıkardım ve bende hakikaten bayıldım..:):):)

@ERDİNÇ DURAN ben elimdeki parçalarla toplamaya karar verdim... Garibanımı daha yeni adam etmiştim (btwin triban 3)
Triban 3 2013-2015 yenileme - BisikletForum

ondan çıkan parçalarla toplamaya karar verdim :)

Parça Listesi Şu şekilde:
Sora 2300 3*8 set(tribandan )
Btwin fren kaliperleri(tribandan)
XLC 30mm profil jant seti(Bianchi Sllr dan çıkma)
hutchison equinox 622-1,25 lastikler

Tek eksik 3 lü aynakol : onuda iyi bir aynakol alıp benim garibanı biraz daha yakışıklı yapayım diyorum :)
Garibandan çıkanlarda bu yaşlı delikanlıyı donatır artık :)

bu arada elimde bu delikanlıdan kalanlar olacak :)
Ön aktarıcı, ön jant örülü halde.
Arka jant göbeği ne arka jant çemberi
zincir
ve fren kolu eski malzemelerle toplayacak olan arkadaşların bilgisine....

• Beğen
@Onur DOĞRU Baya iyi bişey çıkacak ortaya merakla bekliyorum... 2 li aynakola 3 lü aynakol takılırmı acaba

Geri