Ender A.
Aktif Üye
- Tepki
- 123
- İsim
- Ender
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Geotech
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu elektrikli bisiklet akımından ben çok rahatsızım. Hiçbir sağlık problemi olmayan insanlar sırf bu akımın büyüsüne kapıldığı için elektrikli bisiklet alıyor. Gerçekten ihtiyaçları var mı? Hiç sanmıyorum. Sağlıklı bir insan bisiklete kendisini zinde tutmak ve limitlerini zorlamak için biner. Genelde işe gidip gelmek için alanların terlemeden gitmek gibi bir ihtiyaçları oluyor. Bunun dışında hiçbir faydasını düşünemiyorum. "Ben normalde 50 km bindikten sonra yoruluyorum ama elektrikli olunca 100 km sürebiliyorum" diyeni duymadım mesela. Böyle biri olduğunu da sanmıyorum. Ve ya "şu yokuşu çıkamıyorum da ondan aldım" diyen olacağını da sanmıyorum. Kısacası kapitalist sistemin oyununa geliyor yine bir çok insan. Bisiklet gibi karbon nötr bir ulaşım aracını da sonunda enerjiye bağladılar.
Siz de sağlıklı bir insansanız ve böyle bir tercihte bulunuyorsanız neden yağmur yağmıyor, yazın hava neden 45 C, ormanlar neden yanıyor diye sormayın lütfen.
Siz de sağlıklı bir insansanız ve böyle bir tercihte bulunuyorsanız neden yağmur yağmıyor, yazın hava neden 45 C, ormanlar neden yanıyor diye sormayın lütfen.