Scudo Sports

Dowloand programları

Mustafa_Temizel

Daimi Üye
Tepki
68
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar bu kullandığımız dowloand programlarının(emule,lıme wire)acaba bi sakıncası var mıdır.Yani benim duyduğuma göre bu gibi programlarla bilgisayarlara giriyolarmış.Acaba bu doğrumudur.

Scudo
Bilgisayarında guncel bi virüsprogramı olduktan sonra senin pc ye girmeler imkansız .. Yanlız guvenlik acıgın varsa ve sen program indiriken yada senden birisi bir ideo-muzik cekerken senin ip numaranı ögrenip girebilir . ama sen standart bir virüs koruma programıyla ustesinden gelebikllirsin . Bu benim bahsettiğim windows 95 ve 98 ler için . Xp ve vistada böle bi durum sözkonusu bile deildir .. xp varsa rahat ol ..Neden Xp de rahat olurum dersen xp ve vistalarda güvenlik duvarı mevcut internet için .. Yani bi nevi firewall ..

Pc ne girme isi ip numaranı ögrenip emot,onyools programıyla olur . Bunuda ya modeminde firewall olucak yada pc ni guclu bir virüs korumayla donatacaksın . arıca bu pc ye girme adsl kullanıcıları için deil 145 normal hattan baglanan kullanıcılar için tehlikelidir . Biraz karısık olduysa kusura bakma .

ben limewire kullanıyorum.. sistem xp ve ayrıca bit defender internet security kurulu. şimdiye kadar girebilen olmadı.

Nod 32 ve Zonealarm ikilisi iyi bir koruma sağlıyor. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Risk yok mu ? Tabii ki her zaman var. 1 ve 0 lardan oluşan bir dünyaya ne kadar güvenebiliriz ki :D

@wagnar

what is the matriix :D:D:D

@bisikletci

Teşekkür ederim yazınız gayet açıklayıcı olmuş.Sistemde zaten xp var fakat virüs programlarım bana yeterli gelmediği için tereddüte düştüm.Biligiler için teşekkürler.

Ben Limewire Pro kullanıyorum..Ordan da sadece mp3 indiriyorum..
Bi sakat olmadı şimdiye kadar..

Geri