Scudo Sports

Transcontinental Race No.11

Total 4800 km gibi bi rakam olucak yine. Amaçları ne bilmiyorum ama 3000 süren 5000 de mi sürer diyorlar. İlk londra istanbul yarisi 3200km idi. Bana kalsa remastered versiyon olarak bi daha londra istanbul yaparım. Milletin ort. kaç km de çekildiğinde bakmak lazım bi.
Bu sene yine feribot oyunları olucak mi diye baktım hemen. Norveç Danimarka arası surekli git gel yapan seferler var günde 3-4 kere, sefer suresi 3-4 saat
1000070474.jpg

Scudo
Rotayı görünce heyecanlanmadım desem yalan olur. Kuzayden Viking topraklarından başlayıp dağları aşıp Akdenizin sıcak sularına varmak baya çekici geldi. Sadece başvuru ücreti yaklaşık 40bin lira. İşin burası daha da bir heyecan verici. :D

Provisional race details
Registration:
19th July 10:00-16:00 CEST
Race start: 19th July 2025 20:00 CEST
Finish party: 8th August 19:00-23:59 CEST
Finish cut-off: 8th August 23:59 CEST
Applications: open 26th November - 31st December
Open to: solo entrants or pairs
Cost
: £560 per rider + refundable £130 tracker deposit
Total 4800 km gibi bi rakam olucak yine. Amaçları ne bilmiyorum ama 3000 süren 5000 de mi sürer diyorlar. İlk londra istanbul yarisi 3200km idi. Bana kalsa remastered versiyon olarak bi daha londra istanbul yaparım. Milletin ort. kaç km de çekildiğinde bakmak lazım bi.
Bu sene yine feribot oyunları olucak mi diye baktım hemen. Norveç Danimarka arası surekli git gel yapan seferler var günde 3-4 kere, sefer suresi 3-4 saat
331112 dosyayı görüntüle
Gemini, No.11'deki bırakma ortalaması için 1500 km. diyor:

"Geçmiş TCR verileri (Ride Far analizleri) genellikle her 100 km'de %1'lik bir bırakma oranı öngörür. Ancak No.11'deki yüksek bırakma oranı ve rotanın başındaki sert tırmanışlar göz önüne alındığında:

• Bırakanların Ortalaması: Muhtemelen 1.500 km civarıdır.
    • Çok sayıda kişi ilk 1000 km içinde (İspanya ve Fransa dağlarında) elendiği için ortalama mesafe, yarışın orta noktası olan 2.400 km'nin çok altında kalmaktadır.
Özetle: Yarışı bırakan birisi için "ortalama senaryo", İspanya'yı geçip Fransa'da Pireneler (Tourmalet) civarındaki zorluklara veya hemen sonrasındaki yorgunluğa (1000-1500 km arası) yenik düşmek olmuştur."

Rotayı görünce heyecanlanmadım desem yalan olur. Kuzayden Viking topraklarından başlayıp dağları aşıp Akdenizin sıcak sularına varmak baya çekici geldi. Sadece başvuru ücreti yaklaşık 40bin lira. İşin burası daha da bir heyecan verici. :D

Provisional race details
Registration:
19th July 10:00-16:00 CEST
Race start: 19th July 2025 20:00 CEST
Finish party: 8th August 19:00-23:59 CEST
Finish cut-off: 8th August 23:59 CEST
Applications: open 26th November - 31st December
Open to: solo entrants or pairs
Cost
: £560 per rider + refundable £130 tracker deposit

Gemini, No.11'deki bırakma ortalaması için 1500 km. diyor:

"Geçmiş TCR verileri (Ride Far analizleri) genellikle her 100 km'de %1'lik bir bırakma oranı öngörür. Ancak No.11'deki yüksek bırakma oranı ve rotanın başındaki sert tırmanışlar göz önüne alındığında:

• Bırakanların Ortalaması: Muhtemelen 1.500 km civarıdır.
    • Çok sayıda kişi ilk 1000 km içinde (İspanya ve Fransa dağlarında) elendiği için ortalama mesafe, yarışın orta noktası olan 2.400 km'nin çok altında kalmaktadır.
Özetle: Yarışı bırakan birisi için "ortalama senaryo", İspanya'yı geçip Fransa'da Pireneler (Tourmalet) civarındaki zorluklara veya hemen sonrasındaki yorgunluğa (1000-1500 km arası) yenik düşmek olmuştur."
AI i burda kullanabilecegim aklima gelmemisti. Burda da bilgi veremez denilen cogu seyde biseyler soyluyo.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bakalım bu sefer kaç tane Türk yarışmacı olacak? Geçen sene 3 tane vardı.

AI i burda kullanabilecegim aklima gelmemisti. Burda da bilgi veremez denilen cogu seyde biseyler soyluyo.
AI her şeyde kullanıyorum. Harika bir seviye oldu benim için. Fringe isminde bir dizi vardı izleyen bilir, Astrid isminde veri analizi yapan bir karakter vardı aynı ona benzetiyorum yapay zekayı. Çok işimi görüyor bu detaycı bilgili akıllı asistanlar. Şu an TCR 12 rotası hakkında güzel analizler yapıyoruz beraber :)

Geri